Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

        •  Tarkan Güçlü Kahraman 'Yerli Sinema'
          14:30

          Tarkan Güçlü Kahraman 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Hakkı Koşar, Hülya Darcan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Tarkan Güçlü Kahraman" Pazar günü Show TV'de! Tarkan Güçlü Kahraman, Altın Madalyon'un devam filmi olan yapımda Tarkan'ın Çin diyarındaki altın kılıcı ele geçirmek için Wang Yu ile olan mücadelesi işlenmektedir. "Tarkan Güçlü Kahraman", 11 Temmuz Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Acı Tatlı Ekşi 'Yerli Sinema'
          16:15

          Acı Tatlı Ekşi 'Yerli Sinema'

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Öldürme Arzusu 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Öldürme Arzusu 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Eli Roth'ın yaptığı, Bruce Willis, Vincebt D'onofrio, Elisabeth Shue gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Öldürme Arzusu" Pazar akşamı Show TV'de! Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Kızı ve eşiyle mutlu bir hayat süren Paul için bu düzenli hayatı bir trajedi ile altüst olur. Evine düzenlenen saldırıda eşi ölmüş, kızı ise komada yaşam mücadelesi vermektedir. Hayatını tamamen değiştiren bu olaydan sonra Paul, mesleki yeteneğini de kullanarak adeta bir ölüm makinesine dönüşür. Paul, ne pahasına olursa olsun intikamını almaya kararlıdır. "Öldürme Arzusu", 11 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'
          22:15

          Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Zafer Algöz, Deniz Altan, Ali Keçeli, Hakan Bilgin, Özlem Türkad gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Görevimiz Tatil", Pazar akşamı Show TV'de! Gelecek kaygısıyla bugünü yaşamayı unutan Sıtkı Mutlu, 9 yıldır ailesini tatile götürmeyi ihmal etmiştir. Bir aile psikiyatrı tarafından tatil görevi verilen Sıtkı Mutlu, bulabildiği en ucuz karavanla ailesini tatile götürmek üzere yola çıkacaktır. Ailenin, terapi seansıyla başlayan değişimleri, tatilleri ile devam edecektir. Ailece bir arada olmanın yeniden keşfedileceği tatil macerası, pek çok kişinin hayatını değiştirip, ülke gündemine bile oturacaktır. "Görevimiz Tatil", 11 Temmuz Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Öldürme Arzusu 'Yabancı Sinema'
          00:30

          Öldürme Arzusu 'Yabancı Sinema'

        •  Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'
          02:30

          Görevimiz Tatil 'Yerli Sinema'

        •  Kırmızı Kamyon 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Kırmızı Kamyon 'Dizi' (Tekrar)