Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)

        •  Jack ve Fasulye Sırığı 'Yabancı Film'
          07:45

          Jack ve Fasulye Sırığı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Gary J. Tunnicliffe'nın yaptığı, Colin Ford, Chloe Grace Moretz, Christopher Lloyd, Chevy Chase gibi usta oyuncuların yer aldığı 2009 yapımı "Jack ve Fasulye Sırığı" Cumartesi günü Show TV'de! Jack (Colin Ford) kahramanca bir davranış sergilemek zorundadır. Aksi takdirde okulunun başarısız öğrencileri arasına katılacaktır. Jack, kendisine yardımcı olması için sihirli bir fasulye bulur. Fasulye sırığına tırmanan Jack, gökyüzünde yaşayan devi yenmek üzere kolları sıvar. Jillian (Chloe Moretz) adlı korkusuz bir kız, bu yolculuğunda ona yardım edecektir...

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          SAPLANTILI BİR AŞKIN ŞOKE EDEN HİKAYESİ Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği, ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa"da bugün, bir adamın takıntılı aşkına tanıklık edeceksiniz. Üniversitede tanıştığı, başka biriyle beraber olan bir kadına aşık olan ve aşkını saplantılı şekilde yaşayan Emre Bey'in hayalperestliğine şahit olacağınız bu bölümde yabancı biri tarafından sürekli takip edilmekten rahatsız olan Ebru Hanım'ın tedirginliğini ve yaşadıklarını öğreneceksiniz.

        •  Karaoğlan Geliyor 'Türk Filmi'
          14:30

          Karaoğlan Geliyor 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Meral Zeren, Ahmet Mekin, Kazım Kartal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Karaoğlan Geliyor" Cumartesi günü Show TV'de! Cengiz Han ölüme yaklaştığını anlayınca hazinesini ailesi birbirine düşmesin diye gizli bir yere gömdürür. 40 Yiğit gizli mezarına gidince birbirini oklayıp öldürecektir. Bu işi en güvendiği iki adamına verir. Cengiz Han ölüp alay yola çıkınca adamlarından birisi öbürüne ihanet eder ve yenilir. İhanetin bedelini koluyla öder. İntikamını almak için rakibinin obasını basar. Lakin Karaoğlan kurtulur ve hancı bir çift tarafından bulunup büyütülür.

        •  Emine 'Türk Filmi'
          16:30

          Emine 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Ekrem Bora gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Emine" Cumartesi günü Show TV'de! İki erkek kardeş, ağabey olanın gazinosunda şarkıcılık yapan Emine'ye aşık olur. Ağabey Murat, kardeşi ve Emine arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Lila ve Eve 'Yabancı Film'
          00:15

          Lila ve Eve 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Charles Stone III'ün yaptığı, Viola Davis, Jennifer Lopez, Aml Ameen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Lila ve Eve" Cumartesi gecesi TV'de ilk kez Show TV'de! Çatışmada öldürülen oğlu Stephon (Aml Ameen)'ın üzüntüsüyle depresyona giren Lila (Viola Davis), psikolojisini düzeltebilmek için Kayıp Çocukların Anneleri adında destek grubuna yazılır. Gittiği bu grupta küçük kızını aynı gece kaybetmiş olan Eve (Jennifer Lopez) ile tanışır. Üzüntülü iki anne arasında dostluk başlar. Polis teşkilatının olaylara etkisiz ve yavaş tutumu karşısında oğlu için adalet arayan Lila, Eve ile birlikte oğlu Stephon'ı öldüren uyuşturucu satıcılarıyla karşı karşıya gelirler. İki acılı anne ölen oğlunun katilini bulmak ve adalete teslim etmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

        •  Anma Günü  'Yabancı Film'
          02:00

          Anma Günü 'Yabancı Film'

        •  Lila ve Eve 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:45

          Lila ve Eve 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Yaşamın Ötesinde 'Yabancı Film' (Tekrar)
          05:15

          Yaşamın Ötesinde 'Yabancı Film' (Tekrar)