Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

        •  Sultan 'Yerli Sinema'
          14:30

          Sultan 'Yerli Sinema'

        •  Atla Gel Şaban 'Yerli Sinema'
          16:30

          Atla Gel Şaban 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın üstlendiği, Kemal Sunal, Nevra Serezli, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1984 yapımı "Atla Gel Şaban" Pazar günü Show TV'de! Fakir bir adam olan Niyazi, bir fabrikada az bir maaş ile çalışmaktadır. Mahalleliye olan borçlarından dolayı köşe bucak kaçmak zorunda kalan Niyazi, çevresindekilerin at yarışına merak sardığını görür ve kendisi de denemeye karar verir. İşine gitmek için minibüse bindiği sırada at yarışı oynayan Niyazi, akşam sonuçları öğrendiğinde at yarışını kazandığını öğrenir. Ancak ne yazık ki kuponu yatırmamıştır. Her gün işe giderken minibüsün içinde at yarışı oynayıp kendini sınayan Niyazi, tüm yarışları tutturduğunu görür. Niyazi'nin durumuna şahit olan bir adam ise bu durumu mafya babası Kazım'a bildirir. Niyazi'den kendisi için at yarışı oynamasını isteyen Kazım, bu sayede servetine servet katmayı planlar. İsteğinin gerçekleştirilmesi için Niyazi'yi alıkoyan Kazım, at yarışı sonuçlarını görünce hüsrana uğrar. Niyazi bu sefer at yarışını kazanamamıştır. At yarışını her sabah minibüsün içerisindeyken oynadığını söyleyen Niyazi, aynı atmosfer olmadan ilham gelmediğini söyler. Bunun üzerine Kazım'ın adamları, Niyazi'ye ilham gelmesi için gereken ortamı ayarlamaya çalışır. Niyazi, at yarışını kazanmayı sağlayacak olan kuponu hazırlayıp Kazım'dan kurtulmayı başarabilecek midir? "Atla Gel Şaban", 25 Temmuz Pazar günü saat 16.30'da Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Gladyatör 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Gladyatör 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Ridley Scott'ın yaptığı, Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2000 yapımı "Gladyatör" Pazar akşamı Show TV'de! İmparator Marcus Aurelius'un hüküm sürdüğü Roma'da bir general olan Maximus imparatorluğun hiyerarşik basamaklarında gitgide yükselmektedir. Babasının kendisini kayırmak yerine Maximus adındaki bu yabancıyı el üstünde tutması da tahtın asıl varisi olan Commodus'u rahatsız etmektedir. Commodus, Maximus ve ailesinin öldürülmesi yönündeki emri çıkarmak için fazla beklemez. Ölümden zor kurtulan Maximus artık bir gladyatör olarak eğitilmek üzere arenaya gönderilir. Maximus'un aklında tek bir istek vardır, Commodus'u öldürmek ve ailesinin intikamını bir an önce almak. "Gladyatör", 25 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Kana Kan 'Yabancı Sinema'
          23:15

          Kana Kan 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini John Stockwell'in yaptığı, Alain Moussi, Jean Claude Van Damme, Gina Carano, Dave Bautista gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Kana Kan" Pazar gecesi Show TV'de! California'nın Venice kentinde yaşayan Eric Sloane (Darren Shahlavi) ve Kurt Sloane (Alain Moussi) kardeşler, aile büyüklerinin nesillerdir yaptığı gibi dövüş sporlarıyla ilgilenmektedir. Karatede dünya şampiyonluğu kazanan büyük kardeş Eric, bir organizatörün yönlendirmesiyle kardeşi Kurt'ün bütün itirazlarına karşın Tayland'a, Muay Thai şampiyonu Tong Po (Dave Bautista) ile dövüşmeye gider. Ancak bu maçta trajik bir şekilde hayatını kaybeder. Her daim ağabeyinin gölgesinde kalmış olan Kurt ise bu olayın ardından ağabeyinin akıl hocalığını yapmış dövüş üstadı Durand'ın (Jean-Claude Van Damme) öğrencisi olur. Kurt, acımasız dövüşçüden ağabeyinin intikamını alabilmek için Durand'ın zorlu eğitiminden geçecektir. "Kana Kan", 25 Temmuz Pazar gecesi saat 23.15'te Show TV'de!

        •  Gladyatör 'Yabancı Sinema'
          00:45

          Gladyatör 'Yabancı Sinema'

        •  Kana Kan 'Yabancı Sinema'
          03:30

          Kana Kan 'Yabancı Sinema'