Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          'BU SABAH'TA SOSYAL MEDYANIN PSİKOLOJİMİZE OLAN ETKİSİNİ DEĞERLENDİRİYORUZ Ekranların en sevilen ve en güvenilen isimlerinden Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nu buluşturan 'Bu Sabah', hafta içi her sabah benzersiz ve dopdolu içeriğiyle Show TV'de. Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nun neşeli, enerjik ve farklı sunumu eşliğinde seyirciler, Türkiye ve dünyadan haberleri, en güncel olayları ve gündem konularını hafta içi her sabah Show TV ekranlarında öğreniyor. Bu Sabah'ta bugün, sosyal medyanın psikolojimize olan etkisini yazar ve kişisel dönüşüm danışmanı Aret Vartanyan ile değerlendireceğiz. İstanbul'daki Trabzonlular Köyü'nün ekranlara geleceği özel haber de izleyiciyle buluşacak. Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun yorumları ve sohbeti eşliğinde renklenen programda pilates eğitmeni Tuğçe İrtem'in eğlenceli ve ezber bozan hava durumu sunumunu izleyeceğiz.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Cam Tavanlar 'Dizi'
          20:00

          Cam Tavanlar 'Dizi'

          Bu bölümde doludizgin aşk var! Geçmişten gelen yanlış anlaşılma çözülüyor; Cem ve Leyla aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. İki âşık, kaçırdıkları yıllara inat bulutların üzerine çıkıyor; her anları aşkla dolup taşıyor. Peki, Suna boş durur mu? Cem'i yeniden kazanmak için kolları sıvıyor. Diğer taraftan Haldun tehlikeli bir oyun çeviriyor. Ama Cem ve Leyla'nın aşkı çelik gibi güçlü... Bakalım aşkın gücü her şeyin üstesinden gelmeye yetecek mi?

        •  Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi'
          00:15

          Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Serra Yılmaz'ın yaptığı, Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Cebimdeki Yabancı" Çarşamba gecesi Show TV'de! Telefonunuz bir kara kutu. Ya açılırsa? Yedi eski arkadaş akşam yemeğinde bir araya gelir ve yemek boyunca bir oyun oynamaya karar verir. Herkes telefonlarını masaya koyacak, telefona gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Zaman ilerledikçe yeni sırlar ortaya çıkar, ilişki dengeleri altüst olur. Cebimdeki Yabancı'da çok yakın dostlar, aslında mükemmel yabancılar olduklarını keşfeder. Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in yapımcıları arasında yer aldığı, yönetmenliğini Serra Yılmaz, senaristliğini ise Murat Dişli'nin üstlendiği film seyirciyi sürprizi hiç bitmeyen bir hikayeye davet ediyor.

        •  Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi'(Tekrar)
          02:15

          Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi'(Tekrar)

        •  Kahraman Babam 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Kahraman Babam 'Dizi' (Tekrar)