Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          'BU SABAH'TA RENKLERİN İNSANLAR ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİ KONUŞUYORUZ Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun renkli, farklı, enerjik sunumu ve yorumlarıyla 'Bu Sabah', hafta içi her gün dopdolu içeriğiyle izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Türkiye ve dünyadan haberler, güncel olaylar, gerçek hayat hikayeleri ve gündem konuları eğlenceli ve farklı bir anlatımla "Bu Sabah"ta izleyiciyle buluşuyor. Bu Sabah'ta bugün, psikolog Tuğba Dadaşoğlu ile renklerin insanlar üzerindeki etkisini konuşacağız. Hangi renkler insanı strese sokar, hangi rengi nerede ve hangi şekilde kullanırsak pozitif etkisi olur gibi soruları canlı yayında yanıtlayacağız. Türkiye'nin en eğlenceli hava durumunu Tuğçe İrtem'in sıra dışı anlatımıyla izleyeceğiz.

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Düğüm Salonu  'Türk Filmi'
          20:00

          Düğüm Salonu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Onur Buldu, Duygu Yetiş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Düğüm Salonu", Perşembe akşamı Show TV'de! Düğüm Salonu'nda yan yana iki ayrı düğünde, "Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine!" derken, olaylar düğüm düğüm gelişiyor, kahkahaya eşlik ediyor! Sizinle aynı gün, aynı yer, aynı saatte eski sevgilinizin de yan salonda evlendiğini görürseniz ve karşılaşırsanız ne olur? İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır! Düğün geceniz düğüm gecesine, düğün salonu "Düğüm Salonu"na dönüşür.

        •  Avanak Abdi  'Türk Filmi'
          22:15

          Avanak Abdi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Avanak Abdi" Perşembe akşamı Show TV'de! Abdi, geçimini duvar afişçiliği yaparak sağlayan genç bir adamdır. Oyuncuların, şarkıcıların afişlerini duvara asan Abdi, gönlünü afişlerini yapıştırdığı ünlü bir şarkıcı olan Nevin Şenses'e kaptırır. Platonik aşkı ile tanışmanın yolunu arayan Abdi, sonunda hayallerine kavuşur. Nevin Şenses, temiz kalpli bir adam olan Abdi'nin saf duygularından etkilenir. Belalı bir kabadayının da Nevin Şenses'e aşık olması ise işlerin karışmasına neden olur. Abdi'nin sevdiği kadından hoşlandığını öğrenen kabadayı, Abdi'nin peşine düşmeye karar verir.

        •  Düğüm Salonu  'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:00

          Düğüm Salonu 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Avanak Abdi  'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:00

          Avanak Abdi 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Cam Tavanlar 'Dizi'  (Tekrar)
          03:30

          Cam Tavanlar 'Dizi' (Tekrar)