Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İFTİRAYA UĞRAYAN BİR KADININ HİKAYESİ Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa"da bugün, görümceleri ve kayınvalidesinin iftiralarına maruz kalan bir kadının yaşadıklarına şahit olacaksınız. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programın yeni bölümünde; eşinin maddi durumunun iyi olmaması sonucu onun ailesi ile birlikte yaşamayı kabul eden Sevgi Hanım'ın fedakarlığına, kayınvalidesi ve görümceleri tarafından takılan altınların sahte çıkması ile birlikte evde yaşanan gerginliklere, annesi ve kardeşlerinin dolduruşuna gelen Nazım Bey'in eşi ile boşandıktan sonra yaşadığı pişmanlığa tanıklık edecek ve sinirlerinize hakim olamayacaksınız. Aşk evliliği yapan bir kadının kayınvalidesi ve görümceleri tarafından haksızlığa uğramasının ve hayatında yaşadığı zorlukların ekrana geleceği "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 8 Ağustos Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Senede Bir Gün  'Türk Filmi'
          14:30

          Senede Bir Gün 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Metin Serezli, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Senede Bir Gün" Pazar günü Show TV'de! Emin, Hilmi Efendi'nin çiftliğinde kahyalık yapan öksüz ve yetim bir gençtir. Hilme Bey'in kızı Nazlı ile birlikte büyüyen Emin, birbirlerine aşıktır. İşgal edilmiş topraklarda yaşayan çift senede bir kez buluşabilmektedir. Her sene aynı gün ve aynı saatte bir çay bahçesinde buluşan Emin ve Nazlı evlenmeye karar verir. Fakat Kirli Çorbacı olarak anılan genç bir adam Nazlı'ya aşıktır ve onları ayırmaya kararlıdır. Emin, sevdiği kadınla arasına girmeye çalışan Çorbacı yüzünden hapishaneye düşer. Nazlı, uzun süredir hapishanedeki Emin'den haber alamaz ve ailesinin isteği üzerine doktor Fuat ile evlenmeyi kabul eder. Fakat Emin ve Nazlı'nın yolları tekrar kesişecektir.

        •  Canım Kardeşim 'Türk Filmi'
          16:30

          Canım Kardeşim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Kahraman Kıral gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Canım Kardeşim" Pazar günü Show TV'de! Kahraman, ağabeyi ve ağabeyinin dostu Halit, beraberce yokluk içinde ancak kendilerine yettikleri bir yaşam sürmektedirler. Bu buhranın içerisinden çıkmak için tek umutları Kahraman'ın okuması ve hayatta bir amacının olmasıdır. İçerisinde yaşadıkları yoksulluklarına rağmen bir şekilde mutlu ve iyimser kalabilmeyi başaran üçlünün tüm hayatları Kahraman'ın kanser olduğunu öğrenmeleriyle beraber geri dönüşü olmayan bir biçimde sarsılacaktır. Kahraman'ın hayatındaki son isteği ise bir televizyondur. Artık ona bir televizyon almak, geride kalan ikilinin tek amacı olacaktır. Ertem Eğilmez'in Tarık Akan, Halit Akçatepe, Kahraman Kıral, Metin Akpınar, Adile Naşit, Kemal Sunal gibi sinemamızın değerli oyuncularını yanına alarak kotardığı filmi Türk sinemasının en içten eserlerinden biri olarak anılıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Robin Hood 'Yabancı Film'
          20:00

          Robin Hood 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Ridley Scott'un yaptığı, Russell Crowe, Cate Blanchett, Matthew Macfadyen, William Hurt gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Robin Hood" Pazar akşamı Show TV'de! 13. yüzyıl İngiltere'sinde Robin Hood ve yoldaşları, yaşadıkları köydeki yozlaşmanın karşısına dikilmiş, krala karşı isyana kalkışarak güçler dengesini sonsuza kadar değiştirmişlerdi. Kimilerince hırsız, kimilerince kahraman olarak nitelenen bu mütevazı adam, kendi halkının özgürlük ve devrim sembolü oldu. Kral Richard'ın ordusunda Fransızlara karşı hizmet verirken sadece kendi çıkarlarını düşünen Robin, Nottingham'a gittiğinde despot ruhlu şerifin baskısı altında ağır vergilerle karşı karşıya kalan kasaba halkıyla karşılaşır. Orada Lady Marion adlı dul bir kadına aşık olur. Ancak Lady Marion'ın, ormanlardan gelen bu adamın hareketleri ve kimliğiyle ilgili bazı kuşkuları vardır. Sevdiği kadının kalbini kazanmak ve kasabayı kurtarmak isteyen Robin, kendi yaşam tarzına uygun insanlardan bir çete kurar. Şerifin adaletsizliğini yok etmek için üst sınıftan iş birlikçileri teker teker avlamaya başlarlar. Robin ve adamları, hayatlarının en büyük macerasına yelken açarlar. Bu sıra dışı kahramanlar ve müttefikleri, ülkeyi kanlı bir iç savaşın içine düşmekten kurtarıp İngiltere'ye bir kez daha zaferle döneceklerdir.

        •  Çatışma 'Yabancı Film'
          23:15

          Çatışma 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Brian A. Miller'ın yaptığı, Bruce Willis, Frank Grillo, Johnathon Schaech, Olivia Culpo gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Çatışma" Pazar gecesi Show TV'de! Müdür olarak çalıştığı bankada gerçekleşen bir soygunda, yakın bir arkadaşını kaybeden Jacob (Frank Grillo) olayı bir türlü unutamaz. Eski bir polis olan komşusu James (Bruce Willis) ile güçlerini birleştirerek saldırganı yakalamak ve ondan intikam almak için harekete geçer. İkili, soyguncunun sonraki adımlarını bulmaya çalışsa da deneyimli suçlu Gabriel (Johnathon Schaech) onlardan daima bir adım önde olmayı başarır. Gabriel, peşine düşen Jacob'ın eşini (Olivia Culpo) ve kızını kaçırdığında ise olaylar tamamen farklı bir noktaya gelir ve üç karakter için de kırılma noktaları yaşanmaya başlamıştır.

        •  Robin Hood 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          Robin Hood 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Çatışma 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:45

          Çatışma 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)