Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          YÜZLERİ GÜLÜMSETECEK ÖZEL HABERLERİYLE "BU SABAH" Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile "Bu Sabah", bugün de dopdolu içeriğiyle izleyiciyi karşılıyor. Gündeme ve hayata dair her şeyin konuşulduğu 'Bu Sabah'ta bugün muhabir Mustafa Mandev'in yüzleri gülümsetecek özel haberi izleyiciyle buluşacak. Haberde, belediyede çalışan temizlik görevlisinin paten sevgisi ve paten kayarak hem eğlenip hem de işini nasıl yapabildiği ekranlara gelecek. Muhabir Sümeyye Yılancı ise özel haberinde koruyucu baba olabilmek için evlenmeye karar veren bir insanın hikayesini anlatacak. Sadece bir çocuğun değil, onun ablasının da hayatına dokunan koruyucu babanın hikayesi izleyenlerin yüreğine dokunacak. Özel haberlerin yanı sıra Türkiye ve dünyadan haberler, güncel başlıklar da Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun yorumlarıyla paylaşılacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Şahsiyet 'Dizi'
          23:15

          Şahsiyet 'Dizi'

          AGÂH YENİ OYUNLAR KURUYOR! Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı, başrollerini ise Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden değerli oyuncuların paylaştığı 'Şahsiyet' sıra dışı hikâyesi ile izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Şahsiyet bu gece heyecan dolu 7. bölümüyle ekrana gelecek. Agâh herkesten sakladığı sırların ortaya çıkmaması için yeni oyunlar kurmaktadır fakat onun bile bilmediği bir şey vardır; değişen şahsiyeti sürpriz cinayetler işlemesine sebep olacaktır.

        •  Avanak Abdi 'Türk Filmi'
          00:30

          Avanak Abdi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Avanak Abdi" Salı gecesi Show TV'de! Abdi, geçimini duvar afişçiliği yaparak sağlayan genç bir adamdır. Oyuncuların, şarkıcıların afişlerini duvara asan Abdi, gönlünü afişlerini yapıştırdığı ünlü bir şarkıcı olan Nevin Şenses'e kaptırır. Platonik aşkı ile tanışmanın yolunu arayan Abdi, sonunda hayallerine kavuşur. Nevin Şenses, temiz kalpli bir adam olan Abdi'nin saf duygularından etkilenir. Belalı bir kabadayının da Nevin Şenses'e aşık olması ise işlerin karışmasına neden olur. Abdi'nin sevdiği kadından hoşlandığını öğrenen kabadayı, Abdi'nin peşine düşmeye karar verir.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          02:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:45

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)