Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          KADIN VE ERKEK İLİŞKİLERİNDE DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR 'BU SABAH'TA Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile "Bu Sabah", bugün de dopdolu içeriğiyle izleyiciyi karşılıyor. Gündeme ve hayata dair her şeyin konuşulduğu 'Bu Sabah'a bugün, davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak konuk olacak. Kapışmak, kadın ve erkek ilişkilerinde doğru bilinen yanlışları ve mutlu olmanın basit yollarının neler olduğunu anlatacak. Program muhabirleri Sümeyye Yılancı ve Mustafa Mandev'in özel haberleri ise izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Deliha 2 'Türk Filmi'
          20:00

          Deliha 2 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Gupse Özay'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Gupse Özay, Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Aksel Bonfil, Eda Ece, Ali Çelik, Mehmet Fatih Özkan, Mehmet Er, Meltem Özlem Akınözü, Mert Öner gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Deliha 2", Çarşamba akşamı Show TV'de! Zeliha hâlâ deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir restoranda çalışmaya başlıyor. Hem ortalığı birbirine katıyor hem de yine de tanıştığı herkesin hayatına dokunuyor. Zeliha sonunda hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır?

        •  Görevimiz Tatil 'Türk Filmi'
          22:30

          Görevimiz Tatil 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Zafer Algöz, Deniz Altan, Ali Keçeli, Hakan Bilgin, Özlem Türkad gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Görevimiz Tatil", Çarşamba akşamı Show TV'de! Gelecek kaygısıyla bugünü yaşamayı unutan Sıtkı Mutlu, 9 yıldır ailesini tatile götürmeyi ihmal etmiştir. Bir aile psikiyatrı tarafından tatil görevi verilen Sıtkı Mutlu, bulabildiği en ucuz karavanla ailesini tatile götürmek üzere yola çıkacaktır. Ailenin, terapi seansıyla başlayan değişimleri, tatilleri ile devam edecektir. Ailece bir arada olmanın yeniden keşfedileceği tatil macerası, pek çok kişinin hayatını değiştirip, ülke gündemine bile oturacaktır.

        •  Deliha 2 'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:30

          Deliha 2 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          02:45

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)