Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          "BU SABAH" GÜNDEMİN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR Show TV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile "Bu Sabah", Türkiye ve dünyadan haberler ile gündem başlıklarını hafta içi her sabah ekranlara taşımaya devam ediyor. Güncel olayların yanı sıra özel haberleriyle dopdolu bir içerik sunan Bu Sabah'ta gündeme ve hayata dair her şey konuşulacak. Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun yorumları ve izleyiciler için hazırladıkları sürprizler ise fark yaratmaya devam edecek. Programda bugün Bu Sabah muhabirlerinden Mustafa Mandev, özel haberinde içe döndüğümüz pandemi sürecinde insanların kendilerinde fark ettikleri yetenekleri aktarırken Sümeyye Yılancı ise bu süreçte en çok nelerden mahrum kalındığını ve neyin çok özlendiğini halka soracak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı" Perşembe akşamı Show TV'de! Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi'nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam Sınıfı serisinin ilk filmidir. Keskin zekâları sayesinde tüm öğretmenlerini avuçlarında oynatıp okul düzeni ve eğitim sistemini alaşağı eden bu birbirinden renkli karakterdeki öğrenciler hem okulun hem de sinemamızın en yaramaz sınıfı olma özelliğinde. Ancak bu hükümdarlık okula atanan yeni müdür muavinin gelişiyle sarsıldığında, Hababam Sınıfı daha önce hiç karşılaşmadığı türden bir disiplin anlayışına ve zekaya sahip olan Mahmut Hoca tarafından unutulmaz derslere tabi tutulur. Hababam Sınıfı serisinin ilk filmi olan bu yapıt Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı romanından uyarlanmıştı.

        •  Şaban Oğlu Şaban 'Türk Filmi'
          22:00

          Şaban Oğlu Şaban 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Şaban Oğlu Şaban" Perşembe akşamı Show TV'de. Şaban Oğlu Şaban, aynı yerde askerlik yapan iki arkadaş Şaban ve Ramazan'ın askerlik esnasında ve sonrasında başlarına gelen rastlantısal olaylara karşı verdikleri tatlı mücadeleye odaklanır. Şaban'ın sakarlıkları yüzünden komutan Hüsamettin defalarca yaralanmış, iyice çileden çıkmıştır. Askerlik bittiğinde, bir gazinoda çalgıcı olarak işe giren ikili, tesadüf eseri bir suçlunun yakalanmasını sağladıklarında Nazır Paşa tarafından gizli polis olarak atanırlar. Nazır Paşa ve ailesini ziyaret ettikleri bir gece, Paşa'nın damadının eski komutanları Hüsamettin çıkmasıyla zor anlar yaşarlar. Fakat sadece bu da değildir! Aynı gece evden çalınan elmas, ortalığı iyiden iyiye karıştırır. Tatlı sakar ikili elması bulabilecek midir?

        •  Şark Bülbülü 'Türk Filmi'
          00:00

          Şark Bülbülü 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Ayşen Cansev, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Şark Bülbülü" Perşembe gecesi Show TV'de! Şark Bülbülü, sevdiği kadınla evlenebilmek için gereken başlık parasını toplamak için İstanbul'a gelen Şaban'ın hikayesini konu ediyor. Şaban, beşik kertmesi olan Hatice ile evlenecekleri günün hayalini kuran genç bir adamdır. Ancak önünde büyük bir engel vardır. Yoksul bir adam olan Şaban'ın, evlenmeleri için gereken başlık parasının bulması gerekmektedir. Bu sırada Zülfo Ağa, Hatice'ye göz koymuştur ve zenginliği ile Hatice'nin babasının aklını çeler. Şaban'ı da köyden kovan Zülfo Ağa'nın önünde artık bir engel kalmamıştır. Köyden kovulunca çareyi İstanbul'a gitmekte bulan Şaban, gereken parayı biriktirmek için türlü işlerde çalışır. İstanbul'da yaşadığı tesadüfler sonucu kendisini sahnelerde bulan Şaban'ı artık herkes Şaban Ballıses olarak tanımaktadır. Artık zengin bir adam olan Şaban, geçmişin intikamını almak için koyulduğu köye gitmeye karar verir.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          02:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda  (Tekrar)
          04:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)