Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          ÖZ ANNESİNİN KENDİSİNİ SEVMEDİĞİNİ DÜŞÜNEN BİR GENÇ KIZIN YAŞADIKLARI Show TV ekranlarında gerçek yaşanmış hikayeleri izleyiciyle buluşturan program "Bir Şansım Olsa", öz annesi yerine üvey annesi ile yaşamak isteyen bir genç kızın yaşadıklarını aktaracak. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programın bu bölümünde, çocukken annesi ve babasının boşanması sonucu öz annesinden ayrı büyümüş bir çocuğun yaşadıklarını dinleyeceksiniz. İlkokul döneminde üvey annesi ile birlikte yaşamaya başlayan Naz'ın ona olan sevgisine, babası terk ettikten sonra öz annesi ile yaşamaya zorlanan genç kızın ona duyduğu öfkeye ve annesinin ilgisizliğine tanıklık edecek ve gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Öz annesinin kendisini sevmediğini ve ilgilenmediğini düşünen Naz'ın yaşadıklarına ve üvey annesine duyduğu özleme şahit olacağınız yeni bölümüyle "Bir Şansım Olsa", 15 Ağustos Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Tarkan Güçlü Kahraman 'Türk Filmi'
          14:30

          Tarkan Güçlü Kahraman 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Hakkı Koşar, Hülya Darcan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Tarkan Güçlü Kahraman" Pazar günü Show TV'de! Tarkan Güçlü Kahraman, Altın Madalyon'un devam filmi olan yapımda Tarkan'ın Çin diyarındaki altın kılıcı ele geçirmek için Wang Yu ile olan mücadelesi işlenmektedir.

        •  Beyoğlu Güzeli 'Türk Filmi'
          16:30

          Beyoğlu Güzeli 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Mürüvvet Sim gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Beyoğlu Güzeli" Pazar günü Show TV'de! Ailesiyle birlikte çadır tiyatrosunda çalışan genç kızla, tıp tahsili yapan delikanlı rastlantı sonucu tanışırlar. Genç kız önceleri kimliğini saklasa da, daha sonra genci çadır tiyatrosuna davet eder ve Beyoğlu Güzeli Alev kimliğiyle karşısına çıkar.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Tokatçı 'Türk Filmi'
          20:00

          Tokatçı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Nazan Saatçi, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "Tokatçı" Pazar akşamı Show TV'de. Saf bir adam olan Osman, gönlünü yanında ırgat olarak çalıştığı Hasan Ağa'nın kızı Emine'ye kaptırır. Ağa bunu öğrendiğinde başta deliye döner. Osman ve ailesi ile birlikte Emine'yi istemeye geldiklerinde Hasan Ağa onlardan yüklü bir başlık parası ister. Osman'ın aşkından yaptığı taşkınlıklar ise başlık parasının daha da artmasına neden olur. Osman'ın, gereken parayı köyde toplaması mümkün olmayınca, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur. Gece gündüz çalışıp başlık parasını denkleştirince köye geri dönmeye çalışan Osman, yolda tüm parasını çaldırır. Eli boş bir şekilde köye döndüğündeyse topraklarının elinden alındığını ve babasının öldüğünü öğrenir. Osman, hem Emine'ye kavuşmak için parayı yeniden toparlamak hem de topraklarını geri almak için bir kez daha İstanbul'a gitmek için yola koyulur. Bu sırada karşılaştığı askerlik arkadaşı Şevket, Osman'a kısa yoldan zengin olmanın yollarını öğretmeye çalışır.

        •  Pompeii 'Yabancı Film'
          21:45

          Pompeii 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Paul W.S. Anderson'ın yaptığı, Kit Harington, Emily Browning, Kiefer Sutherland, Carrie-Anne Moss gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Pompeii" Pazar akşamı Show TV'de! Milattan sonra 79. Küçük yaşta köle edilen ancak yeteneği ve cesaretiyle gladyatör olan Kelt kökenli Milo (Kit Harington), bir köle tüccarı tarafından satın alınıp Roma'dan Pompeii'ye götürülür. Yolda karşılaştıkları bir kafile, şehrin yöneticisinin kızı Cassia'yı (Emily Browning) taşımaktadır. Burada Milo ve Cassia arasında bir aşk alevlenir. Pompeii'de gladyatör olarak çarpışan Milo, kendini ve aşkını kurtarmak için zamana karşı yarış içine girer. Çünkü Vezüv Yanardağı patlayıp tüm Pompeii kentini lavdan bir tabakayla örtmek üzeredir.

        •  Tokatçı 'Türk Filmi' (Tekrar)
          23:45

          Tokatçı 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Pompeii 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Pompeii 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)