Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          YENİ GÜNE EN GÜNCEL HABERLERLE "BU SABAH"TA BAŞLIYORUZ Show TV ekranlarında hafta içi her sabah canlı olarak izleyiciyle buluşan "Bu Sabah", gündeme ve hayata dair her şeyi konuşuyor, halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Türkiye ve dünyadan haberler, güncel başlıklar, gerçek hayat hikayeleri bugün de Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nun enerji dolu sunumu ve farklı yorumlarıyla aktarılacak. Bu Sabah, yeni günü dopdolu içeriğiyle karşılayacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Şahsiyet 'Dizi'
          23:15

          Şahsiyet 'Dizi'

          AGÂH GİZEMLİ BİR FENOMEN OLUYOR! Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Saylak'ın oturduğu, senaryosunu Hakan Günday'ın yazdığı, başrollerini ise Haluk Bilginer, Hümeyra, Müjde Ar, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Hüseyin Avni Danyal gibi birbirinden değerli oyuncuların paylaştığı 'Şahsiyet' sıra dışı hikâyesi ile izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Şahsiyet bu gece heyecan dolu 8. bölümüyle ekrana gelecek. Gizemli "Köpek Öldüren" bir fenomen haline gelirken Agâh planlarında bir değişikliğe gider ve önce en büyük adımı atmaya karar verir. Dünyanın en prestijli ödüllerinden Emmy'i alan Şahsiyet, bu gece saat 23.15'te Show TV'de!

        •  Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi'
          00:30

          Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Burak Aksak'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Okan Çabalar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Sen Kiminle Dans Ediyorsun", Salı gecesi Show TV'de! Küçük insanların samimi hikâyelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun'da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Anne ve babasını kaybetmiş, intiharı bile düşünecek kadar zor günlerden geçen Aysel'in hayattaki en büyük tutkusu dans etmektir. Şengül'ün dans okulunda çalışmaya ve büyük para ödülü olan bir yarışmaya katılmaya karar vermesiyle hayat ona heyecanlı günler sunmaya başlayacaktır.

        •  Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:45

          Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)