Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          GÜNDEMİN EN SICAK BAŞLIKLARI ÖZEL YORUMLARLA EKRANA GELİYOR Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile 'Bu Sabah', hafta içi her sabah Show TV'de izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Türkiye, bugün de yeni güne Bu Sabah'la başlayacak. SHOW Haber'in desteğiyle hazırlanan programda ülkemizden ve dünyadan önemli başlıklar konuşulacak. Gündeme ve hayata dair pek çok konu ile özel haberler Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun yorumlarıyla izleyiciye aktarılacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Aile Arasında 'Türk Filmi'
          20:00

          Aile Arasında 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Fatih Artman, Gülse Birsel, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Deniz Hamzaoğlu, Su Kutlu, Devin Özgün Çınar, Ayta Sözeri, Ünal Yeter, Arif Erkin gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Aile Arasında", Çarşamba akşamı Show TV'de! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz'ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikâh, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir? Muhteşem kadrosu, hız kesmeyen mizahıyla film, izleyiciye akıllardan çıkmayacak bir komedi vaat ediyor.

        •  Cici Babam 'Türk Filmi'
          22:45

          Cici Babam 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Meltem Bozoflu'nun yaptığı, Onur Buldu, Mahir İpek, Onur Atilla, Burak Topaloğlu, İrem Sak, Uğur Bilgin, Arif Erkin, Defne Yalnız, Kuvvet Yurdakul, Özgün Aydın, Aslı İnandık, Derya Karadaş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Cici Babam" Çarşamba akşamı Show TV'de! Babası ölen üç yetişkin kardeşe yeni bir Cici Baba gelince işler karışır. Cici Baba kendini kabul ettirmeye çalışırken, annelerinin evlenmesini istemeyen üç kardeş bu durumu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Güldür Güldür Show ekibinin kaleminden çıkan bu unutulmayacak komedi, izleyiciyi kahkahanın hiç durmayacağı bir serüvene davet ediyor.

        •  Aile Arasında  'Türk Filmi' (Tekrar)
          01:15

          Aile Arasında 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Cici Babam  'Türk Filmi' (Tekrar)
          03:30

          Cici Babam 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)