Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          SOSYAL MEDYA DOLANDIRICILIĞINA DAİR ÖNEMLİ BİLGİLER "BU SABAH"TA Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nun sunumuyla Show TV'de ekranlara gelen "Bu Sabah", bugün de hayata ve gündeme dair birçok özel başlıkla seyircinin karşısına çıkıyor. Tüketici Sorunları Derneği Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, sosyal medyada gerçekleşen dolandırıcılık olayları hakkında önemli bilgileri Bu Sabah'ta paylaşacak. Türkiye ve dünyadan haberler ile gündeme dair sıcak başlıklar, Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun yorumlarıyla izleyiciyle buluşacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı  'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" Perşembe akşamı Show TV'de! Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran "Hababam Sınıfı" yine sınıfta kalmış ve Özel Çamlıca Lisesi'ne dönmüştür. Okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile sınıfın başı derttedir. Edebiyat öğretmeni Kemal Hoca'nın vefatı üzerine derslere Semra adında genç bir edebiyat öğretmeni gelmiştir. İyileşen Mahmut Hoca okula geri döner, müdür muavinliği görevini bırakmak ister ama okul müdürünün ısrarı üzerine şartlı olmak üzere tekrar görevini üstlenir.

        •  Süt Kardeşler 'Türk Filmi'
          22:15

          Süt Kardeşler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit, Hale Soygazi gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Süt Kardeşler" Perşembe akşamı Show TV'de! Filmde, Osmanlı zamanında bahriye eri olan Ramazan ve Şaban'ın maceraları anlatılır. Şaban bir gün sütannesi Melek'ten kendisini İstanbul'a davet eden bir mektup alır. Melek, konağa gelen Ramazan'ı sütoğlu Şaban zanneder. Ağabeyi Hüsamettin'den çekinen Melek, Ramazan'ın damadı olduğunu söyler. Evdeki yanlış anlaşılmalar devam ederken, ev halkı geceleri Gulyabani görmeye başlar. Gulyabani korkusuyla ev halkı daha da yakınlaşır. Tam da bu sırada gerçek damat çıkagelir.

        •  Üçkağıtçı 'Türk Filmi'
          00:00

          Üçkağıtçı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ülkü Özen, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1981 yapımı "Üçkağıtçı", Perşembe gecesi Show TV'de! Almanya'da yaşayan Rıfkı, ölen babasından miras kalan mallarını satmak için yıllar önce ayrıldığı köye geri döner. Rıfkı'nın köye gelmesi ile yaşanan birkaç tesadüf, adının "ermiş"e çıkmasına neden olur. Uzun süredir yağmayan yağmurun yağmasını, evde kalmış kadınların muratlarına ermesini, kötürüm olanların koşmaya başlamasını sağlayan Rıfkı, bunların hepsini şans eseri yapsa da mahallenin övgüsünü kazanır. Onu sevenler kadar, Rıfkı'yı kendisine düşman görenler de yok değildir. İnsanların baskısı sonucu Belediye Reisi seçimlerine giren Rıfkı, yapılan müdahalelere rağmen seçimi kazanır. Ancak bu süreçte Rıfkı'nın yarattığı mucizelerin aslında gerçek olmadığı ortaya çıkar.

        •  Üçkağıtçı 'Türk Filmi' (Tekrar)
          01:45

          Üçkağıtçı 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)