Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

        •  Tarkan Gümüş Eyer  'Türk Filmi'
          14:30

          Tarkan Gümüş Eyer 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Eva Bender, Bilal İnci, Dalyan Topatan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Tarkan Gümüş Eyer" Cumartesi günü Show TV'de! Tarkan Gümüş Eyer, kurgusal karakter Tarkan üzerine yazılmış Gümüş Eyer isimli çizgi romandan uyarlanan 1970 yapımı fantastik Türk filmi. Mehmet Aslan tarafından yönetilen film Sezgin Burak'ın filmle aynı addaki çizgi romanına sadık kalınarak çekilmiştir. Tarkan serisinin ikinci filmi olan bu film ve devam filmlerinde de olduğu gibi Tarkan karakterini Kartal Tibet canlandırmaktadır. Tarkan'ın devam filmi olan yapımda Alan Kumandanı Kostok'un Avrupa Hun İmparatoru Atilla'nın beylerinden Altar'a olan gümüş eyeri ele geçirme ve Altar'ın soyunu kurutma çabaları işlenmektedir.

        •  Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'
          16:00

          Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Süleyman Turan, Münir Özkul, Lale Belkıs gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Kalbimin Efendisi" Cumartesi günü Show TV'de! Üvey annesi ve kardeşi ile beraber yaşayan Alev adlı güzel kız Uludağ'da tesadüfen bir gençle tanışır ve birbirlerinden çok hoşlanırlar. Yıldırım nikahı ile evlenirler. Alev'in kız kardeşi beraber olduğu adamdan bir bebek beklemektedir fakat adam evlenmek istemez. Alev kardeşinin durumunu örtmek için kimseye bir şey söyleyemez fakat tedirgin davranışları mutluluğunu bozacaktır.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Dondurucu  'Yabancı Film'
          00:15

          Dondurucu 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Mikael Salomon'ın yaptığı, Dylan McDermott, Yulia Snigir ve Peter Facinelli gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Dondurucu" Cumartesi gecesi Show TV'de! Robert sıradan bir tamircidir. Doğum günü partisi sırasında saldırıya uğrar ve kendini bir restoran buzluğunda kilitli bulur. Neden orada bulunduğu hakkında bir fikri olmayan Robert, bir süre sonra orada yalnız olmadığını fark edecektir.

        •  Dondurucu  'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Dondurucu 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)