Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          SÖYLEMEDİKLERİMİZ VE ETKİLERİ "BU SABAH"TA DEĞERLENDİRİLİYOR Show TV ekranlarında ilgiyle izlenen "Bu Sabah", hayata ve gündeme dair birçok özel başlıkla bugün de seyircinin karşısına çıkıyor. Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun farklı yorumlarıyla Türkiye ve dünyadan haberlerin aktarılacağı programda, muhabir Sümeyye Yılancı, "Günlük hayatta yaşanan olaylarda boğazımıza düğümlenen, ama söyleyemediklerimiz geceleri uykumuzu mu kaçıyor?" sorusunu sokakta halka soracak. Konuyu ve yanıtları ise Psikiyatrist Yardımcı Doç. Dr. Okan Onur Demirci canlı yayında değerlendirecek.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Uyanıyor 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Uyanıyor 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Şevket Altuğ, Ahmet Sezerel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Hababam Sınıfı Uyanıyor" Perşembe akşamı Show TV'de. Haylazlığına tam gaz devam eden Hababam Sınıfı, çok sevilen serinin bu filminde de pek farklı davranmıyor. Sınıflarına gelen yeni öğrenci Ahmet, Mahmut Hoca'nın eski bir arkadaşının oğludur. Babasının ölümünden sonra kimsesiz kalan bu genç, eğitim-öğretim hayatında her daim başarılı ve örnek bir öğrenci olmuştur. Şimdi Mahmut Hoca'nın destekleriyle öğrenimini sürdürecek olan Ahmet, liseyi bitirmek için Özel Çamlıca Lisesi'nde okumaya başlayacaktır. Ancak Hababam Sınıfı'na gönderilen Ahmet, sınıftakilerle arkadaş olabilmek için onlar gibi olmaya çalışsa da zamanla bu haylaz sınıfın alaycı ve baskıcı tavırları yüzünden büyük sıkıntı yaşayacaktır.

        •  Yedi Bela Hüsnü 'Türk Filmi'
          22:15

          Yedi Bela Hüsnü 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Oya Aydoğan, Şevket Altuğ, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1982 yapımı "Yedi Bela Hüsnü" Perşembe akşamı Show TV'de! Yedi Bela Hüsnü, sevdiği kızın kalbini kazanmak için kabadayı olmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Hüsnü, kalbini mahallenin güzel kızı Hüsniye'ye kaptırır. Ama ne yazık ki hisleri karşılıklı değildir. Genç kızın kalbini kazanmaya çalışan Hüsnü, arkadaşı Cemal'den kendisine yardım etmesini ister. Hüsnü, Cemal'in verdiği taktikleri harfiyen yerine getirse de sonuçta değişen bir şey olmaz. Bu sırada Hüsniye'nin yaşadığı mahallenin tapuları, türlü oyunlarla Malik adındaki bir adama geçmiştir. Malik, mahallede yaşayanlardan kısa sürede evlerini boşaltmalarını isteyince insanlar ne yapacaklarını şaşırır. Herkes yaşananlara karşı çıkabilecek bir babayiğidin çıkmasını beklemektedir. Hüsnü de arkadaşlarının gazıyla hem mahalleliyi yaşadığı sorundan kurtarmak hem de Hüsniye'nin bu sayede kalbini kazanmak için kabadayı olmaya çalışır. Ancak bu durum onun peşine kiralık katilin düşmesine neden olacaktır.

        •  Yedi Bela Hüsnü 'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:00

          Yedi Bela Hüsnü 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  P Planı 'Yabancı Film'
          01:30

          P Planı 'Yabancı Film'

        •  P Planı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:30

          P Planı 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)