Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          TORUNU İÇİN TÜM ZORLUKLARA GÖĞÜS GEREN BİR DEDENİN FERYADI Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa'da bugün, bir dedenin torunu için nasıl zorluklara katlandığına tanıklık edeceksiniz. Fikret Bey'in kızına söz geçirememesine ve kızının erken yaşlarda yaptığı evlilikleri engelleyememesine, torunu dünyaya geldikten sonra kızının kendi çocuğunu terk edip gitmesine şahit olacaksınız. Torununun sosyal medya ile tanıştıktan sonra hayatını nasıl değiştirdiğini izlerken ise sinirlerinize hakim olamayacaksınız. Torunu Zehra için hayatın tüm zorluklarına göğüs germeye çalışan Fikret Bey'in feryadını izlerken gözyaşlarınızı tutmakta zorlanacaksınız. Sosyal medyanın kullanımının artması ve gençlerin sosyal medyada gördükleri hayatların ulaşılabilir olduğunu sanmalarının en yakın örneğini izleyeceğiniz yeni bölümüyle "Bir Şansım Olsa", 28 Ağustos Cumartesi günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Son Hıçkırık  'Türk Filmi'
          14:30

          Son Hıçkırık 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet, Metin Serezli, Münir Özkul gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Son Hıçkırık" Cumartesi günü Show TV'de! Birbirlerini seven Kenan ve Nalân evlenmeye karar verir. Fakat Nalân'a âşık olan İlhami, sevdiği kadının evleneceğini duyunca çılgına döner. Evlenmelerini engellemeye karar veren İlhami, nikâh kıyılacağı sırada Nalân'ı öldürür. Kenan, eşinin ölümünün ardından uzun süre yasını tutar. Konakta uzun süre yalnız yaşayan Kenan, yıllar sonra Nalân'ın yeğeni Handan'ı evlat edinir. Konakta yaşamaya başlayan Handan bir süre sonra İlhami Bey'in oğlu Ferit'e âşık olur. Fakat Kenan, bu aşka karşı çıkacaktır.

        •  Şaşkın Damat 'Türk Filmi'
          16:45

          Şaşkın Damat 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Meral Zeren, Ali Şen, Bülent Kayabaş gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Şaşkın Damat" Cumartesi günü Show TV'de! Genç bir kız olan Serpil, zengin amcası sayesinde rahat bir hayat yaşar. Serpil, sırf amcası Süleyman Bey'den para alabilmek için sık sık onu ziyaret eder ve kendisini olduğundan farklı gösterir. Amcası onun sakin bir yaşam sürdüğünü düşünse de Serpil ve ailesi uçarı bir hayat yaşamaktadır. Fakat bir gün amcası arkasından dönen işlerin hepsini öğrenir. Yeğenine büyük bir ders vermek isteyen Süleyman Bey, Serpil'i mirasından men etmekle tehdit eder. Mirasından yoksun bırakmamak içinse tek bir şartı vardır, bahçıvan Apti ile evlenmesi gerekir. Saf bir adam olan Apti, Serpil'e hayranlık duymaktadır. Yapacak bir şeyi olmayan Serpil istemese de mirastan vazgeçmemek için Apti ile evlenmeyi kabul eder. Apti ve ailesi ile tatile çıkan Serpil burada gönlünü zengin bir iş adamına kaptırınca işler karışır. Serpil herkesten bu evliliği gizlemeye kararlıdır fakat bu durum sandığı kadar kolay olmayacaktır.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Yolcu  'Yabancı Film'
          00:15

          Yolcu 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jaume Collet-Serra'nın üstlendiği, Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Sam Neill, Jonathan Banks gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Yolcu" Cumartesi gecesi Show TV'de! Evinden işine gidip işten eve dönmek için her gün düzenli olarak banliyö trenini kullanan sigortacı Michael McCauley (Liam Neeson), bir gün sıradan bir yolculuk esnasında Joanna adında daha önce trende görmediği bir kadınla tanışır. Joanna (Vera Farmiga), trende bulunan ama oraya ait olmayan birini bulmasını ister, karşılığında tuvaletteki 75 bin doların sahibi olacaktır. Son durağa kadar birçok sırrı çözmek zorunda kalan Michael, artık trendeki herkesin hayatından sorumludur.

        •  Yolcu  'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Yolcu 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)