Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          "BU SABAH" HALKIN NABZINI TUTMAYA DEVAM EDİYOR Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", birbirinden özel konular ve en güncel başlıklarla izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Ebru Akel ile Murat Güloğlu, bugün de Türkiye ve dünyadan haberleri, gündem konularını yorumlayacak ve halkın nabzını tutacak. Programda muhabir Mustafa Mandev, yapacağı canlı yayında av sezonunun açılmasıyla balık tezgahlarındaki son durumu yerinde aktaracak. Muhabir Sümeyye Yılancı ise hazırladığı özel haberlerle hayatın içinden hikayeleri izleyicilerle buluşturmaya devam edecek.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Nasipse Olur 'Türk Filmi'
          20:00

          Nasipse Olur 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Selahattin Sancaklı'nın yaptığı, Algı Eke, Burak Sevinç, Nur Sürer, Hakan Bulut gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı "Nasipse Olur" Çarşamba akşamı Show TV'de! Küçük kasabasında büyük hayalleri olan Günfer'in hayatı peş peşe gelen felâketlerle alt üst olur. Günfer kahramanım dediği babasını kanserden kaybeder. Bu ani ölümün şokunu atlatmadan bu kez amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı ekmek fırınlarına mafya dadanır. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi evlilik hayalleri kurduğu Yaşar'ın kendisini aldatması bardağı taşıran son damla olur. "Boyabatlı'nın umudunun bittiği yerde inadı başlar." derler. Küçük dünyasında büyük umutları olan Günfer, "Ya nasip" diyerek her türlü felâketin üstesinden gelmek için mücadele etmeye başlar. Başına gelen bütün felâketlerin tesadüfen tanığı olan Gökhan, her seferinde Günfer'in imdadına hızır gibi yetişir.

        •  Görevimiz Tatil 'Türk Filmi'
          22:30

          Görevimiz Tatil 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Zafer Algöz, Deniz Altan, Ali Keçeli, Hakan Bilgin, Özlem Türkad gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Görevimiz Tatil", Çarşamba akşamı Show TV'de! Gelecek kaygısıyla bugünü yaşamayı unutan Sıtkı Mutlu, 9 yıldır ailesini tatile götürmeyi ihmal etmiştir. Bir aile psikiyatrı tarafından tatil görevi verilen Sıtkı Mutlu, bulabildiği en ucuz karavanla ailesini tatile götürmek üzere yola çıkacaktır. Ailenin, terapi seansıyla başlayan değişimleri, tatilleri ile devam edecektir. Ailece bir arada olmanın yeniden keşfedileceği tatil macerası, pek çok kişinin hayatını değiştirip, ülke gündemine bile oturacaktır.

        •  Nasipse Olur  'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:30

          Nasipse Olur 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Görevimiz Tatil 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:45

          Görevimiz Tatil 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)