Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          BİRBİRİNDEN FARKLI HABERLER "BU SABAH"TA EKRANA GELİYOR Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen programı "Bu Sabah", hayata ve gündeme dair birçok özel başlıkla bugün de sizlerle... Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nun sunumu ve dikkat çeken değerlendirmeleriyle gündemin nabzı bugün de Bu Sabah'ta tutulacak. Halkın konuştuğu konuların masaya yatırılacağı programda birbirinden farklı haberler de izleyiciyle paylaşılacak. Bu Sabah muhabirleri Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın hazırladığı dikkat çekici özel haberler ise programa heyecan katacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Tatilde 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Tatilde 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Hababam Sınıfı Tatilde" Perşembe akşamı Show TV'de! Özel Çamlıca Lisesi'nin paragöz müdürü, cüzdanını düşünerek Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencileri kabul etmiştir. Okulun yeni öğrencileri olan bu kızlar da Hababam Sınıfı'na gönderilmişlerdir. Kendi sınıflarında kızların olmasına hiç alışık olmayan Hababam Sınıfı öğrencileri, önce yeni gelen kızlarla yakınlaşmaya çalışacak; ancak bunun mümkün olmadığını görünce de onlarla büyük bir rekabete kapılacaklardır.

        •  Salako 'Türk Filmi'
          22:15

          Salako 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Salako" Perşembe akşamı Show TV'de! Saf bir adam olan Salako'yu yaşadığı yerde kimse ciddiye almamaktadır. Genç adam gönlünü köyün ağasının kızı Emine'ye kaptırmıştır. Bir gün sevmediği bir adam ile evlendirilmeye zorlanan Emine, çareyi Salako'dan yardım istemekte bulur. Emine, kendisini kaçırması için Salako'ya baskı kurar ve bu sayede sevdiği adam Hamido'nun yanın gitmeyi planlar. Emine'nin baskıları sonucu genç kızı kaçıran Salako, eşeği Kadife ile birlikte köyden kaçmaya başlar. Emine'nin de kendisini sevdiğini düşünen Salako, gerçekten ikisinin evleneceğini düşünür. Hamido'ya ulaşmaya çalışırken Salako'yu da türlü bahanelerle kandıran Emine ise Hamido'ya ulaştığında beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalır. Hamido, Emine'nin kaçıp kendisine gelmesi ile dalga geçer ve genç kızı babasına götürmek için alıkoyar. Bu sırada yaşanan bir dizi tesadüf Salako'nun Hamido'yu ve diğer eşkıyaları alt etmesine neden olur. Herkesin saf olarak gördüğü Salako'nun eşkıyaları alt etmesi, kısa sürede köyde büyük ses getirir. Bu sırada Salako da Emine'nin gerçek yüzünü görmeye başlar.

        •  Adam ve Çocuk 'Türk Filmi'
          00:15

          Adam ve Çocuk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın yaptığı, Sarp Levendoğlu, Açelya Devrim Yılhan, Fatih Al, Kübra Süzgün gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Adam ve Çocuk" Perşembe gecesi Show TV'de! Adaletten kaçan bir suçlu ve rehin almak zorunda kaldığı çocuk arasında doğan sıra dışı bir arkadaşlığın öyküsü.

        •  Adam ve Çocuk 'Türk Filmi' (Tekrar)
          03:00

          Adam ve Çocuk 'Türk Filmi' (Tekrar)