Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          ÜVEY ANNESİNDEN PSİKOLOJİK ŞİDDET GÖREN BİR KADININ HİKAYESİ Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa'da bugün, üvey annesinin uyguladığı psikolojik şiddetle büyümüş bir kadının yaşadıkları ekrana gelecek. Annesinin vefatına şahit olan bir çocuğun yaşadığı travmaya ve eşinin ölümünden sonra kızına daha iyi şartlarda bakabilmek için evlenen bir adamın yaşadığı hayal kırıklığına şahit olacaksınız. Çocukluk çağından itibaren üvey annesinden psikolojik şiddet gören ve bu şiddete yıllarca sessiz kalan Ece Hanım'ın çektiği sıkıntıları öğrenince gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Diğer tarafta ise öz kızının kendisi ile ilgilenmemesi sonucu üvey kızının değerini anlayan Şükriye Hanım'ın çaresizliğine tanıklık edeceksiniz.

        •  Selvi Boylum Al Yazmalım 'Türk Filmi'
          14:30

          Selvi Boylum Al Yazmalım 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Türkan Şoray, Kadir İnanır, Ahmet Mekin gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Selvi Boylum Al Yazmalım" Cumartesi günü Show TV'de! Sevgi ve emek ilişkisi üzerine, tekrar tekrar seyretmekten bıkılmayacak, asla eskimeyecek bir klasik... Atıf Yılmaz, ünlü Sovyet yazarı Cengiz Aytmatov'un romanından hareketle, gelmiş geçmiş en güzel aşk öykülerinden birini beyazperdede oya gibi işliyor. Bir baraj inşaatına kamyonuyla kum taşıyan şoför İlyas, eşi Asya ve küçük çocukları Samet'in dünyalarına dalıyoruz önce. Asya ile İlyas'ın bir zamanlar dillere destan olacak aşkları, kıskançlık, içki düşkünlüğü, başka kadınla ilişki vb. nedenlerle sarsılmaktadır. Gerçekte karısını çok seven ama kişiliği giderek zayıflayan İlyas'ın, işindeki sorunların da büyümesiyle evini terk etmesi üzerine Asya çocuğuyla birlikte çaresiz kalır. Günlerce kocasını bekler... Genç kadının bir süre sonra tanıştığı ve oğlunun baba bildiği Cemşit'le beraberliği ise hiçbir şeyin eskisi gibi olmamasına yol açacaktır. İlyas, yıllar sonra çıkıp gelir. Karısını ve çocuğunu talep etmektedir. Bu geliş, insanoğlunun kafasını ve gönlünü binlerce yıldır meşgul edip hâlâ sürmekte olan tartışmanın fitilini bir kez daha ateşler. Sevgi nedir? Kimdir sevgili, kimdir eş, kimdir baba... Ve dönmek mi zordur, dönmemek mi...

        •  Canım Kardeşim  'Türk Filmi'
          16:30

          Canım Kardeşim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Halit Akçatepe, Kahraman Kıral gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Canım Kardeşim" Cumartesi günü Show TV'de! Kahraman, ağabeyi ve ağabeyinin dostu Halit, beraberce yokluk içinde ancak kendilerine yettikleri bir yaşam sürmektedirler. Bu buhranın içerisinden çıkmak için tek umutları Kahraman'ın okuması ve hayatta bir amacının olmasıdır. İçerisinde yaşadıkları yoksulluklarına rağmen bir şekilde mutlu ve iyimser kalabilmeyi başaran üçlünün tüm hayatları Kahraman'ın kanser olduğunu öğrenmeleriyle beraber geri dönüşü olmayan bir biçimde sarsılacaktır. Kahraman'ın hayatındaki son isteği ise bir televizyondur. Artık ona bir televizyon almak, geride kalan ikilinin tek amacı olacaktır. Ertem Eğilmez'in Tarık Akan, Halit Akçatepe, Kahraman Kıral, Metin Akpınar, Adile Naşit, Kemal Sunal gibi sinemamızın değerli oyuncularını yanına alarak kotardığı filmi Türk sinemasının en içten eserlerinden biri olarak anılıyor.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Napoli'nin Sırrı 'Türk Filmi'
          00:15

          Napoli'nin Sırrı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ferzan Özpetek'in yaptığı, Giovanna Mezzogiorno (Adriana), Alessandro Borghi (Andrea), Anna Bonaiuto (Adele), Peppe Barra (Pasquale), Biagio Forestieri (Antonio), Luisa Ranieri (Catena) gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Napoli'nin Sırrı" Cumartesi gecesi TV'de ilk kez Show TV'de! Napoli'nin Sırrı, beklenmedik bir andan hayatına giren bir aşk ile işlenen bir suç arasında sıkışan Adriana adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Genç bir kadın olan Adriana, Napoli'de gittiği bir partide Andrea adındaki bir adamla tanışır. Andrea, özgüveni yüksek olan, çekici bir adamdır. Geceyi Andrea ile geçiren Adriana, hayatının aşkını bulduğunu düşünür. Genç kadın, hayatının değişeceğini, her şeyin güzel olacağını düşlerken, Andrea'nın buluşmaya gelmemesi genç kadını hayal kırıklığına uğratır. Hayatına geri dönen Adriana, otopsi yapmak için işe gittiğinde gizemli bir soruşturmanın ortasında kalır. Şüpheli bir cinayete kurban gitmiş bir bedeni inceleyen Adriana, bu karanlık sırrın gizemini çözebilecek midir?

        •  Napoli'nin Sırrı 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:15

          Napoli'nin Sırrı 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)