Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

        •  Hasret 'Türk Filmi'
          14:30

          Hasret 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Emel Sayın, Engin Çağlar, Orçun Sonat gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Hasret" Pazar günü Show TV'de! Genç ve güzel bir assolist ile bir kemancının aşkını anlatan Hasret'te; genç assolist Alev, iş adamı Adem ile tanışır. Adem, Alev ile evlenmek ister. Alev'in annesi de bu hayırlı kısmeti kaçırmak istemez ve kızına evlenmesi için ısrar eder. Diğer yandan Alev'in kemancısı Ferdi de Alev'i sevmektedir. Alev'in evleneceğini öğrenince işi bırakmayı istese de, son konserde Alev duyma yetisini kaybedince bu düşüncesinden vazgeçer. İşini kaybeden Alev, artık bir tercih yapmalıdır. "Hasret", 12 Eylül Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Ne Olacak Şimdi 'Türk Filmi'
          16:30

          Ne Olacak Şimdi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği, kadrosunda Nevra Serezli, Levent Kırca, Şener Şen, Perran Kutman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Ne Olacak Şimdi?" Pazar günü Show TV'de. Uzun bir süredir evli olan Nuran ve Şakir çifti İstanbul'a taşınırlar. Ancak bu büyük şehirde işler beklendiği gibi gitmez. Şakir burada bambaşka bir adama dönüşür ve türlü çapkınlıklarıyla karısını aldatmaya başlar. Bu tavra daha fazla dayanamayan Nuran boşanmaya karar verir. Davanın haberini alan Şakir de kendisine avukat tutar. Böylece buluşan iki avukat Özden ve Orhan beklenmedik bir şekilde birbirlerine aşık olurlar ve böylece tüm hikaye karakterlerini içine alan trajikomik olaylar yaşanmaya başlar. "Ne Olacak Şimdi?", 12 Eylül Pazar günü saat 16.30'da Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  İçimizden Biri 'Yeni Dizi'
          20:00

          İçimizden Biri 'Yeni Dizi'

          "BENİM HAVVA'YLA EVLENEBİLMEM İÇİN MÜSLÜMAN OLMAM ŞART!" Show TV'nin Süreç Film imzalı merakla beklenen dizisi "İçimizden Biri" Pazar akşamı izleyiciyle buluşuyor. Geri sayım devam ederken dizinin ilk bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı. Havva ile Adam'ın ailelerine karşı verdikleri mücadeleden kısa kesitler sunan tanıtımda Hacı Hünkar'ın Adam'a yaptığı işkence dikkat çekiyor. Adam, büyük aşkı Havva için Müslüman olurken tüm zorluklara rağmen aşklarından vazgeçmeyen ikilinin yaşacakları büyük bir heyecanla bekleniyor. İÇİMİZDEN BİRİ'NİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Havva ile Adam; iki yıldır aşklarını gizli saklı yaşayan iki aşıktır. Ne var ki Adam artık aşkını gizlemek değil, herkese haykırmak istemektedir. Bu yüzden Havva'ya evlenme teklif eder. Yani yasak elma bu kez Havva'nın değil, Âdem'in elindedir. İki aşık, aşkları için cennetten kovulmayı göze alsa da ödeyecekleri bedelin henüz farkında değillerdir. Bir Türk ile bir İrlandalının; bir Müslüman ile bir Hristiyan'ın birbirine aşık olması, onlara göre normal olsa da bunu Adam'ın papaz olan babasına, Havva'nın hacı olan babasına anlatmak hiç kolay olmayacaktır. Genç aşıklar, ailelerinin neler yapabileceğini gördüğünde ise yöntem değiştirmeye karar verirler. İzin almayacak, emrivaki yapacaklardır. Fakat bu plan, başta bunu kurgulayanlar olmak üzere herkes için sürpriz bir finalle sonuçlanacaktır. Havva ile Adam, artık kendilerinin bile tahmin edemedikleri bir yola girmişlerdir. Neyi kazanıp neyi kaybedecekleri konusunda ise hiçbir fikirleri yoktur. Yapımcılığını Süreç Film'in, genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise Ersoy Güler'in üstlendiği İçimizden Biri'nin başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek yer alıyor. Onlara Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ediyor. "İçimizden Biri" ilk bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  İçimizden Biri 'Yeni Dizi' (Tekrar)
          22:30

          İçimizden Biri 'Yeni Dizi' (Tekrar)

        •  Ölüm Emri 'Yabancı Film'
          01:00

          Ölüm Emri 'Yabancı Film'

        •  Ölüm Emri 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:00

          Ölüm Emri 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:30

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)