Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          "1 BAŞKA GÜZEL" PODYUMU RENGARENK Ekranlarda moda rüzgarları esmeye devam ediyor. Başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emina Jahoviç ve duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan'ın jüri koltuğunda oturduğu "1 Başka Güzel" Esra Eron'un sunumuyla hafta içi her gün Show TV'de... Binlerce aday arasından seçilen birbirinden iddialı 12 yarışmacı önce takımı için sonra da bireysel olarak mücadele edecek ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacak. Hırsın ve rekabetin yanı sıra eğlenceli şovlar stüdyoda neşeli anlara sahne olacak. "Moda benden sorulur" diyen yarışmacılar mavi ve kırmızı olmak üzere iki takım halinde yarışacak. Bugün podyumda rengarenk görüntüler izleyicilerle buluşacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  İçimizden Biri 'Dizi'
          20:00

          İçimizden Biri 'Dizi'

        •  Sahte Kabadayı 'Türk Filmi'
          22:45

          Sahte Kabadayı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Kazım Kartal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Sahte Kabadayı" Çarşamba akşamı Show TV'de! Kemal ünlü bir mafya babasının oğludur. Fakat babasının aksine onun sakin, mütevazı bir hayatı vardır. Günlerini garda pişmaniye satarak geçirmektedir. Fakat Kemal'in hayatı babasının ölümünün ardından bambaşka bir hal alır. Babası en yakın adamı Muhtar tarafından öldürülünce mirası bölünür. Avukatın kendisini aramasıyla gerçekleri öğrenen Kemal apar topar İstanbul'a gider. Mirası geri almayı kafasına koyan Kemal şehrin en namlı kabadayılarını ziyaret etmeye başlar. Kemal kısa sürede yeraltı dünyasında nam salar. Kemal'in kendi peşinde olduğunu öğrenen Muhtar onu tuzağa düşürmek için her yolu dener. Fakat Kemal kendisine yapılan bu tuzakların hepsinden şapşallığı sayesinde kolayca kurtulur. Kemal kendisinden kurtulmaya çalışanları ekarte edip babasının intikamını alabilecek midir?

        •  Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi'
          00:30

          Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Serra Yılmaz'ın yaptığı, Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Cebimdeki Yabancı" Çarşamba gecesi Show TV'de! Telefonunuz bir kara kutu. Ya açılırsa? Yedi eski arkadaş akşam yemeğinde bir araya gelir ve yemek boyunca bir oyun oynamaya karar verir. Herkes telefonlarını masaya koyacak, telefona gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Zaman ilerledikçe yeni sırlar ortaya çıkar, ilişki dengeleri altüst olur. Cebimdeki Yabancı'da çok yakın dostlar, aslında mükemmel yabancılar olduklarını keşfeder. Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in yapımcıları arasında yer aldığı, yönetmenliğini Serra Yılmaz, senaristliğini ise Murat Dişli'nin üstlendiği film seyirciyi sürprizi hiç bitmeyen bir hikayeye davet ediyor.

        •  Sahte Kabadayı 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:15

          Sahte Kabadayı 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          04:00

          1 Başka Güzel (Tekrar)