Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          İLİŞKİLERE DAİR ÇOK ÖZEL BAŞLIKLAR "BU SABAH"TA KONUŞULUYOR Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen programı "Bu Sabah", hayata ve gündeme dair birçok özel başlıkla izleyicinin karşısına çıkıyor. Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nun sunumu ve özel değerlendirmeleriyle dünyadan ve Türkiye'den haberlerin konuşulduğu programda yaşamın içinden konular masaya yatırılacak. Bu Sabah muhabirleri Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın hazırladığı dikkat çekici özel haberler ise programa heyecan katacak. Bu Sabah'ta ilişki koçu Adil Yıldırım kadın erkek ilişkilerinde doğru bilinen yanlışlar ve ihanetin önüne geçmenin yolları neler, doğru erkek ve doğru kadın nasıl anlaşılır sorularını yanıtlayacak ve ilişkilere dair merak edilenleri canlı yayında anlatacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          "1 BAŞKA GÜZEL" YARIŞMACILARI ÇİÇEK DESEN ŞIKLIĞI İÇİN MÜCADELE VERİYOR Bambaşka bir moda yarışması sizlerle buluşmaya devam ediyor. Başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emina Jahoviç ve duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan'ın jüri koltuğunda oturduğu "1 Başka Güzel" Esra Eron'un sunumuyla hafta içi her gün Show TV'de... Çeşitli bölgelerden katılan birbirinden iddialı 12 yarışmacı önce takımı için sonra da bireysel olarak mücadele edecek ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacak. Renkli konseptlerin ve eğlenceli şovların da ekrana geldiği programda heyecan hız kesmeyecek. Yarışmacılar 2 takım halinde mücadele verecek. Mavi takımda Elmas Pişkin, Melika Farahani, Tanya Pekkendir, Aisha Dilekli, Dilşah Çelik, Kardelen Demiröz; kırmızı takımda ise Ebrar Kula, Zahra Salamati, Büşra Mertoğlu, Gaye Güler, Nur Uzerli, Ece Demiralp yarışacak. Günün konsepti, çiçek desen şıklığı olacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Korkusuz Korkak 'Türk Filmi'
          20:00

          Korkusuz Korkak 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ayşin Atav gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Korkusuz Korkak" Perşembe akşamı Show TV'de! Bir şirkette memur olarak çalışan Mülayim'in sıradan bir hayatı vardır. Ancak onun bu sıradan hayatı, bir gün hastaneye tahlil yaptırmak için gitmesiyle bambaşka bir hal alır. Kendisini gayet sağlıklı hisseden Mülayim, doktorun kendisine altı aylık ömrünün kaldığını söylemesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Hiçbir tedavi imkanının olmadığını öğrenen Mülayim, o andan itibaren kalan günlerini korkusuz bir şekilde yaşamaya başlar. Hayatta artık yapacak hiçbir şeyi kalmayan Mülayim, öleceği günü beklemekten sıkılınca çareyi kendisini öldürmek için bir kiralık katil tutmakta bulur. Ne şekilde ölmek istediğini kiralık katile anlatarak onunla anlaşan Mülayim, bu sırada hayatının ikinci şoku ile karşı karşıya kalır. Tahlil sonuçlarında bir yanlışlık olduğunu ve son derece sağlıklı olduğunu öğrenen Mülayim, bu sefer canını kiralık katilden korumak zorunda kalır.

        •  Hababam Sınıfı Güle Güle 'Türk Filmi'
          21:45

          Hababam Sınıfı Güle Güle 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Savaş Dinçel, Yaprak Özdemiroğlu, Fulya Özcan, Şevket Altuğ, Hüseyin Kutman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1981 yapımı "Hababam Sınıfı Güle Güle" Perşembe akşamı Show TV'de! Anadolu'nun doğusunda yetişen bir edebiyatçı olan Mehmet Bülbül, kendini bir anda Özel Çamlıca Lisesi'nde bulur. Doğulu olması sebebiyetiyle öğrenciler tarafından küçük görülen Mehmet Hoca, bu durumu önce olgunlukla karşılar; daha sonraları ise bu durum ağırına gitmeye başlar. Öğrencilerle olan ilişkisini elinden geldiğince iyi seviyede tutmaya çabalayan Mehmet Hoca, bu çocukları etik olarak düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.

        •  İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)
          23:30

          İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)

        •  Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'
          02:15

          Acı Tatlı Ekşi 'Türk Filmi'

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          04:00

          1 Başka Güzel (Tekrar)