Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          "BU SABAH" ÇOK ÖZEL KONUKLARIYLA HAFTAYI NOKTALIYOR Show TV ekranlarında hafta içi her sabah canlı olarak yayınlanan "Bu Sabah", haftanın son gününde çok özel konukları ve ilgi çekici haberleriyle izleyiciyle buluşuyor. Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun hayatın içinden konuları ele alacağı ve gündemin sıcak başlıklarını konuşacağı programda muhabirler Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın özel haberleri de ekrana gelecek. Şarkıcı Şimal 2.5 sene önce başlayan kanser ile mücadelesini bugün canlı yayında anlatacak. Meme kanserine yakalandığını, kanserin üçüncü evresinde öğrenen ünlü şarkıcı, kemoterapi gördüğü halde sahneye nasıl çıktığını, bir ay önce nasıl nişanlandığını Ebru Akel ve Murat Güloğlu ile paylaşacak. Zayıflamak isterken Avrupa boks şampiyonu olan 19 yaşındaki boksör Dilara Yücel de programa konuk olacak. Eskişehir'de yaşayan Dilara'nın Avrupa şampiyonluğuna uzanan başarı öyküsünü canlı yayında dinleyeceksiniz.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel
          12:30

          1 Başka Güzel

          HAFTANIN FİNALİNDE SÜRPRİZLER SİZİ BEKLİYOR Ekranların yeni nesil moda yarışması 1 Başka Güzel'de haftanın son günü rekabet kızışıyor. Başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emina Jahoviç ve duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan'ın jüri koltuğunda oturduğu "1 Başka Güzel" Esra Eron'un sunumuyla hafta içi her gün Show TV'de... Çeşitli bölgelerden katılan birbirinden iddialı 12 yarışmacı önce takımı için sonra da bireysel olarak mücadele edecek ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacak. Yarışmacılar 2 takım halinde mücadele verecek. Mavi takımda Elmas Pişkin, Melika Farahani, Tanya Pekkendir, Aisha Dilekli, Dilşah Çelik, Kardelen Demiröz; kırmızı takımda ise Ebrar Kula, Zahra Salamati, Büşra Mertoğlu, Gaye Güler, Nur Uzerli, Ece Demiralp yarışacak. Haftanın son gününde yarışmacılar kendi stilleriyle podyumda boy gösterecek.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yalancı 'Dizi'
          20:00

          Yalancı 'Dizi'

          "YALANCI" BU AKŞAM SHOW TV'DE BAŞLIYOR Show TV'de yayınlanacak olan, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer'in yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor. Onlara İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Yalancı'nın bu akşam ekrana gelecek 1. bölümünde Deniz, Özel Saklışehir Lisesi'nde çalışan zeki ve yetenekli bir edebiyat öğretmenidir. Boşanmıştır, uzun süredir hayatına kimseyi sokmamıştır. Kız kardeşiyle aynı hastanede görev yapan ve öğrencilerinden birinin de babası olan ünlü cerrah Mehmet Emir ile akşam yemeğine çıkar. Birlikte geçirdikleri gecenin sabahına ikisi de farklı duygularla uyanır. Mehmet Emir karısı öldüğünden beri ilk defa birine bir şeyler hissetmektedir, mutludur. Deniz ise Mehmet Emir'in ona tecavüz ettiğini iddia etmektedir. Her iki taraf da yaşadıklarından son derece emindir. Ama birinin yalan söylediği ortadadır. Peki bu hikayedeki yalancı kimdir? Deniz mi yoksa Mehmet Emir mi?

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          22:15

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)
          00:45

          İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          05:15

          1 Başka Güzel (Tekrar)