Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          06:30

          1 Başka Güzel (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          HAFTANIN SON GÜNÜNDE EN ÖZEL HABERLER "BU SABAH" İLE EKRANLARDA Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle izlenen programı "Bu Sabah", haftayı çok özel haberler ve birbirinden renkli konularla noktalıyor. Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun hayatın içinden konuları ele alacağı ve gündemin sıcak başlıklarını konuşacağı programda muhabirler Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın özel haberleri izleyiciyle buluşacak. Usta aşçı ve yemek yazarı Elif Korkmazel ise ekran başındaki izleyiciler için pratik tarifler paylaşacak ve mutfağa dair herkesin bilmesi gereken püf noktaları canlı yayında anlatacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel Hazırlık
          12:30

          1 Başka Güzel Hazırlık

        •  1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          HAFTANIN FİNALİNDE HEYECAN YÜKSELİYOR! Ekranların yeni nesil moda yarışması 1 Başka Güzel'de final heyecanı yaşanıyor. Başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, ünlü şarkıcı ve oyuncu Emina Jahoviç ve duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan'ın jüri koltuğunda oturduğu "1 Başka Güzel" Esra Eron'un sunumuyla hafta içi her gün Show TV'de... Çeşitli bölgelerden katılan birbirinden iddialı 12 yarışmacı mavi ve kırmızı takım olarak mücadele gösterecek. Önce takımı için sonra da bireysel olarak yarışacak ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacak. Sürprizlerin yaşanacağı haftanın final gününde yarışmacılar 15 dakikada giyinip çıkmak için zamana karşı yarışıp en şık olmaya çalışacaklar. Günün sonunda eleme heyecanı yaşanacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yalancı 'Dizi'
          20:00

          Yalancı 'Dizi'

          Mehmet Emir sadece Deniz'in küpesini bulmamış bu savaşta bir adım öne geçmiştir. Deniz'in şansı pek de yaver gitmemektedir. Geçmişte kaldığını düşündüğü gizemli adam ortaya çıkmış, karşısına dikilmiştir. Bu adam dengeleri değiştirecek, kendi gerçeğine sımsıkı tutunmuş tarafları bir kez daha karşı karşıya getirecektir. Doruk ise babasını, itibarını geri kazanması için adım atmaya zorlamaktadır. Aslında bu savaş herkesin kendi savaşıdır. Kazanan da, kaybeden de sürekli değişmektedir. Fakat yalancı için zaman dolmaktadır.

        •  Cici Babam 'Türk Filmi'
          23:15

          Cici Babam 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Meltem Bozoflu'nun yaptığı, Onur Buldu, Mahir İpek, Onur Atilla, Burak Topaloğlu, İrem Sak, Uğur Bilgin, Arif Erkin, Defne Yalnız, Kuvvet Yurdakul, Özgün Aydın, Aslı İnandık, Derya Karadaş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Cici Babam" Cuma gecesi Show TV'de! Babası ölen üç yetişkin kardeşe yeni bir Cici Baba gelince işler karışır. Cici Baba kendini kabul ettirmeye çalışırken, annelerinin evlenmesini istemeyen üç kardeş bu durumu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Güldür Güldür Show ekibinin kaleminden çıkan bu unutulmayacak komedi, izleyiciyi kahkahanın hiç durmayacağı bir serüvene davet ediyor.

        •  Cici Babam 'Türk Filmi' (Tekrar)
          01:30

          Cici Babam 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          05:15

          1 Başka Güzel (Tekrar)