Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

        •  Karacaoğlan Geliyo 'Yerli Sinema'
          14:30

          Karacaoğlan Geliyo 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Meral Zeren, Ahmet Mekin, Kazım Kartal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Karaoğlan Geliyor" Pazar günü Show TV'de! Cengiz Han ölüme yaklaştığını anlayınca hazinesini ailesi birbirine düşmesin diye gizli bir yere gömdürür. 40 Yiğit gizli mezarına gidince birbirini oklayıp öldürecektir. Bu işi en güvendiği iki adamına verir. Cengiz Han ölüp alay yola çıkınca adamlarından birisi öbürüne ihanet eder ve yenilir. İhanetin bedelini koluyla öder. İntikamını almak için rakibinin obasını basar. Lakin Karaoğlan kurtulur ve hancı bir çift tarafından bulunup büyütülür. "Karaoğlan Geliyor", 3 Ekim Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Arabesk 'Yerli Sinema'
          16:30

          Arabesk 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Münir Özkul, Şener Şen, Müjde Ar, Uğur Yücel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1989 yapımı "Arabesk" Pazar günü Show TV'de! Yanaşma oğlu Şener, köy ağasının güzel kızı Müjde'ye aşıktır. Müjde de Şener'i sevmektedir ancak babası onu Şener'e vermek istemez. Müjde'ye sevdalı başka bir genç olan Kaya, Müjde ile Şener'in birlikte kaçacaklarını babasına ihbar eder. Ağa Şener'e rüşvet teklif eder, paraları önce alan ama sonrasında ağanın yüzüne fırlatan Şener'i Müjde görmez ve para yüzünden terk edildiğini düşünür. Kaya ile evlendirilen Müjde düğünden kaçar. Bu sırada Şener'de İstanbul'a gitmiş ve sesini keşfeden gazinocular kralı sayesinde meşhur olmuştur. "Arabesk", 3 Ekim Pazar günü saat 16.30'da Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Çöpçüler Kralı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Çöpçüler Kralı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Ayşen Gruda, İhsan Yüce, Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Çöpçüler Kralı" Pazar akşamı Show TV'de! Aksiyonu hiç bitmeyen ve birbirinden tuhaf kişilerin yaşadığı matrak bir mahallede çöpçülük yapan Apti, mahallenin biricik kızı Hacer'e aşıktır. Temizlikçilik yapan Hacer ise bu aşka karşılık vermez. Hacer kendisine aşık olan zabıta memuruyla evlenmeyi ister ancak erkek kardeşleri bu evliliğe karşı çıkar. Yine de umudunu kaybetmeyen Apti, genç kızın gönlünü çalabilmek için her şeyi yapar. Ancak parasızlık nedeniyle Hacer'i elde etmesi imkansızdır. Ta ki tesadüf eseri bir gazinoya girene kadar. Apti türlü tesadüfler sonucunda bu talihini geri çevirecek, hayallerini gerçekleştirecektir. "Çöpçüler Kralı", 3 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Banker Bilo 'Yerli Sinema'
          21:45

          Banker Bilo 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Şener Şen, İlyas Salman, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1980 yapımı "Banker Bilo" Pazar akşamı Show TV'de! Türk sinemasının klasiklerinden biri olan Banker Bilo, bir dönemin en büyük hareketi olan Almanya'ya göç dalgasını işliyor. Almanya'ya işçi olarak gitmenin hayallerini kuran Bilo ve onun gibi köylü gençler, köylüleri paragöz Maho tarafından toplanan paralarla hayallerindeki ülkeye gidebileceklerini zannederler. Ancak Maho, gençleri bir kamyonete doluşturup İstanbul'a gönderir. Kamyondan indikten sonra İstanbul'da olduklarını fark eden Bilo, intikam peşinde koşacak, kendisine yapılanın karşılığını kat kat fazlasıyla alacaktır. "Banker Bilo", 3 Ekim Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)