Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          06:30

          1 Başka Güzel (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          SEVİLEN İSİM SELİN CİĞERCİ 'BU SABAH'A KONUK OLUYOR Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", yeni haftaya birbirinden özel başlıkları ve çok özel konuğuyla başlıyor. Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nun gündem konularını, Türkiye'den ve dünyadan haberleri konuşacağı Bu Sabah'ta muhabir Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın renkli haberleri de programda yer alacak. Show TV ekranlarının sevilen moda yarışması 1 Başka Güzel'in yeni jüri üyesi ünlü fenomen ve girişimci Selin Ciğerci, programda yaşananları ve kendisine dair merak edilenleri bugün canlı yayında anlatacak. Astrolog Hande Kazanova ise bu hafta burçları neler beklediğini ve burçlara dair merak edilen soruları yanıtlayacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel Hazırlık
          12:30

          1 Başka Güzel Hazırlık

        •  1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          "1 BAŞKA GÜZEL" YEPYENİ SÜRPRİZLERİYLE HAFTAYA BOMBA GİBİ BAŞLIYOR Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen moda yarışması '1 Başka Güzel' haftaya yepyeni sürprizleriyle bomba gibi başlıyor. Yarışmanın jürisine sevilen isim Selin Ciğerci dahil oluyor. Esra Eron'un sunuculuğunu üstlendiği, jürisinde başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan ve güzellik sektörünün başarılı ismi, iş insanı Selin Ciğerci'nin yer aldığı 1 Başka Güzel hafta içi her gün Show TV'de izleyiciyle buluşuyor. Binlerce aday arasından seçilen iddialı yarışmacılar önce takımı için sonra da bireysel olarak mücadele edecek ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacak. Yarışmacılar iki takım halinde mücadele gösterecek. Mavi takımda Yağmur Şeker, Melika Farahani, Elena Ariai, Dilşah Çelik, Kübra Göven; kırmızı takımda ise Ebrar Kula, Zahra Salamati, Büşra Mertoğlu, Ece Demiralp, Selver Güneş yarışacak. Haftanın ilk gününde konsept, kırmızı halı olacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        •  Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi'
          00:15

          Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Serra Yılmaz'ın yaptığı, Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Cebimdeki Yabancı" Pazartesi gecesi Show TV'de! Telefonunuz bir kara kutu. Ya açılırsa? Yedi eski arkadaş akşam yemeğinde bir araya gelir ve yemek boyunca bir oyun oynamaya karar verir. Herkes telefonlarını masaya koyacak, telefona gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Zaman ilerledikçe yeni sırlar ortaya çıkar, ilişki dengeleri altüst olur. Cebimdeki Yabancı'da çok yakın dostlar, aslında mükemmel yabancılar olduklarını keşfeder. Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in yapımcıları arasında yer aldığı, yönetmenliğini Serra Yılmaz, senaristliğini ise Murat Dişli'nin üstlendiği film seyirciyi sürprizi hiç bitmeyen bir hikayeye davet ediyor.

        •  Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:00

          Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  Yalancı 'Dizi' (Özel Bölüm)
          03:30

          Yalancı 'Dizi' (Özel Bölüm)