Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          06:30

          1 Başka Güzel (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          GÜNDEME VE YAŞAMA DAİR HER ŞEY "BU SABAH" İLE EKRANLARDA Show TV'nin sevilen programı "Bu Sabah", gündeme ve hayata dair her şeyi konuşmaya ve halkın nabzını tutmaya devam ediyor. En güncel konular ve gündemin sıcak başlıkları Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun değerlendirmeleriyle izleyiciye aktarılacak. Bu Sabah muhabirleri Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın özel haberleri bugün de programa renk katacak. Mutfakta harikalar yaratan İtalyan şef Claudio Chinali, Bu Sabah'ın mutfağına girerek enfes tarifler verecek ve mutfakla ilgili püf noktalarını da izleyicilerle paylaşacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel Hazırlık
          12:30

          1 Başka Güzel Hazırlık

          "1 BAŞKA GÜZEL" YARIŞMACILARI KILIKTAN KILIĞA GİRECEK! Show TV'de moda rüzgarları esmeye devam ediyor. Esra Eron'un sunuculuğunu üstlendiği, jürisinde başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan ve güzellik sektörünün başarılı ismi, iş insanı Selin Ciğerci'nin yer aldığı 1 Başka Güzel renkli içeriğiyle izleyiciyle buluşuyor. Bu zamana kadar yapılan moda yarışmalarına benzemeyen "1 Başka Güzel"de, güzelliğine, karakterine, zekasına, gücüne ve stiline güvenen, yeteneklerine inanan, podyumda rüzgar gibi esip moda benden sorulur diyen 10 farklı kadın, Türkiye'nin yeni yıldızı olmak için kıyasıya yarışacak. Yarışmacılar iki takım halinde mücadele gösterecek. Mavi takımda Yağmur Şeker, Melika Farahani, Elena Ariai, Dilşah Çelik, Kübra Göven; kırmızı takımda ise Ebrar Kula, Zahra Salamati, Büşra Mertoğlu, Ece Demiralp, Selver Güneş yarışacak. Günün konsepti 'beni ona benzet' olacak.

        •  1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  İçimizden Biri 'Dizi'
          20:00

          İçimizden Biri 'Dizi'

          Havva ve Adam, bu zamana kadar hep başkalarının sınavına maruz kalmış; ilk defa kendi içlerinde bir sınav vermişlerdir. İlk kez birbirlerine olan güvenlerini sorgulamaktadırlar. Aşklarından aldıkları güçle bu sınavı da geçeceklerine inanmaktadırlar. Fakat, Hünkar'ın sıraladığı şartlar, onları yine bir eşiğe getirecektir. Adam ve Havva kendilerine güvense de yine iki aile arasında kalacak, yine kendilerini mücadele içinde bulacaklardır. Ama bu kez işler öyle bir noktaya gelecektir ki kim doğru kim yanlış; kim dürüst kim yalancı asla ayırt edilemeyecektir. Yine Havva'nın kalbi kırılacak ama bu kez telafisi mümkün olamayacaktır. Genç aşıklar, binbir hayalle çıktıkları bu yolda hiç ummadıkları bir sona ulaşacaktır.

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          02:15

          1 Başka Güzel (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)