Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          06:30

          1 Başka Güzel (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:30

          Bu Sabah

          "BU SABAH" DOPDOLU İÇERİĞİYLE HAFTAYI NOKTALIYOR Show TV ekranlarında hafta içi her sabah canlı olarak yayınlanan "Bu Sabah", haftanın son gününde dopdolu bir içerikle izleyiciyi karşılıyor. Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun hayatın içinden konuları ele alacağı ve gündemin sıcak başlıklarını konuşacağı programda muhabirler Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın özel haberleri de ekrana gelecek. Yüz yogası eğitmeni Zeynep Şensoy yüz bakımı ve gençlik hakkında bilinmesi gereken püf noktalarını ve yüz yogasına dair merak edilenleri anlatırken yaşlanmayı önleyen yüz egzersizlerini canlı yayında izleyicilerle paylaşacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel Hazırlık
          12:30

          1 Başka Güzel Hazırlık

        •  1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          YARIŞMAYA KİM VEDA EDECEK? Show TV ekranlarında moda ve şıklık rüzgarı estiren, BBO Yapım imzalı moda yarışması 1 Başka Güzel'de haftanın finali heyecanı yaşanıyor. Sunuculuğunu Esra Eron'un üstlendiği 1 Başka Güzel'in jürisinde başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan ve güzellik sektörünün başarılı ismi, ünlü iş insanı Selin Ciğerci yer alıyor. "1 Başka Güzel"de, güzelliğine, karakterine, zekasına, gücüne ve stiline güvenen, yeteneklerine inanan birbirinden iddialı yarışmacılar, hem takımı için hem de bireysel olarak jüri karşısında zorlu bir sınav verecek ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacaklar. Yarışmacılar iki takım halinde mücadele gösterecek. Mavi takımda Yağmur Şeker, Melika Farahani, Dilşah Çelik, Kübra Göven; kırmızı takımda ise Ebrar Kula, Zahra Salamati, Büşra Mertoğlu, Ece Demiralp, Selver Güneş yarışacak. Sürprizlerle dolu haftanın finalinde konsept 'hamile şıklığı' olacak. Rekabetin hız kesmeyeceği günün sonunda bir kişi yarışmaya veda edecek.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yalancı 'Dizi'
          20:00

          Yalancı 'Dizi'

        •  Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'
          23:30

          Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Suna Yıldızoğlu, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Tarzan Rıfkı" Cuma gecesi Show TV'de. Tarzan Rıfkı, sevdiği kadın tarafından terk edilince ormana yerleşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Rıfkı, sakarlığı ile tanınmaktadır. Bir kahvecide çalışan Rıfkı, kalbini aynı mahallede yaşadığı Gül'e kaptırır. Gül ile evlilik hayali kuran Rıfkı'nın önünde büyük bir engel vardır. Gül, Rıfkı ile evlenmek için kendi evlerinde yaşamayı koşul olarak sunar. Rıfkı, bütçesine uygun bir ev arayıp bulamayınca, Gül tarafından terk edilir. Sevdiği kadın tarafından terk edilmesinin ardından mahalleden ayrılan Rıfkı, ormana yerleşir. Kendisini artık bir Tarzan olarak gören Rıfkı, gazeteye ilan vererek kendisine bir Jane bulmaya karar verir. Hayatının kadını ile buluşacağını sandığı sırada karşısında mafyanın adamlarını bulan Rıfkı, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur.

        •  İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)