Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          OĞLU LÖSEMİ HASTALIĞINA YAKALANAN BİR ANNE VE BABANIN HİKAYESİ Show TV'nin gerçek hayat hikayelerini ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa'da bugün, oğlunun hastalığı ve maddi zorluklar yüzünden evliliğini bitiren Aslı Hanım'ın yaşadıkları ekranlara gelecek. Oğlu lösemi hastalığına yakalanan bir annenin yaşadığı korkuya, oğlunun ihtiyaçlarını karşılayamadığını düşünen bir babanın çektiği sıkıntılara ve kendini yetersiz hissetmesine, eşinden boşandıktan sonra işleri düzelen ve oğlunu tedavi ettiren Kemal Bey'in çalışkanlığına ve azmine şahit olacaksınız. Yeniden barışmak istediği eski eşinin nişanlandığını öğrenen Aslı Hanım'ın yaşadığı şaşkınlığa tanıklık edecek ve gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

        •  Feryat 'Türk Filmi'
          14:30

          Feryat 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Elmas'ın yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Feryat" Cumartesi günü Show TV'de! Sevdiği adamın kötülüğüne maruz kalan Feride'yi sonrasında babası da evlatlıktan reddeder. Bir çadır tiyatrosunda şarkıcılık yapmaya başlar. Yıllar sonra tiyatro Feride'nin memleketine de uğrar. Burada Feride, Ferdi adında bir üniversite öğrencisiyle tanışır. Birbirlerine âşık olurlar. Ancak Feride gerçek kimliğini Ferdi'den saklar. Tiyatro başka bir şehre gideceği zaman Ferdi'ye bir mektup bırakarak ondan ayrılır. Yıllar sonra Feride ünlü bir şarkıcı olur. Bu sayede Feride ile Ferdi'nin yolları tekrardan kesişecektir.

        •  Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'
          16:30

          Tarzan Rıfkı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Suna Yıldızoğlu, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Tarzan Rıfkı" Cumartesi günü Show TV'de. Tarzan Rıfkı, sevdiği kadın tarafından terk edilince ormana yerleşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Rıfkı, sakarlığı ile tanınmaktadır. Bir kahvecide çalışan Rıfkı, kalbini aynı mahallede yaşadığı Gül'e kaptırır. Gül ile evlilik hayali kuran Rıfkı'nın önünde büyük bir engel vardır. Gül, Rıfkı ile evlenmek için kendi evlerinde yaşamayı koşul olarak sunar. Rıfkı, bütçesine uygun bir ev arayıp bulamayınca, Gül tarafından terk edilir. Sevdiği kadın tarafından terk edilmesinin ardından mahalleden ayrılan Rıfkı, ormana yerleşir. Kendisini artık bir Tarzan olarak gören Rıfkı, gazeteye ilan vererek kendisine bir Jane bulmaya karar verir. Hayatının kadını ile buluşacağını sandığı sırada karşısında mafyanın adamlarını bulan Rıfkı, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA KAHKAHA TUFANINA HAZIR OLUN! Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Mustafa, babası İsmail'in yeni hobisine alışabilecek mi? Direk dansına başlayan İsmail, dans tutkusunu ailesine kabul ettirebilecek mi? Mustafa, anne Yeter ve mahalleli, İsmail'i bu yoldan döndürebilecekler mi? Bu hafta "Öğrenciler Yarışıyor" programında sunucu Feridun eşliğinde öğrenciler Ufuk, Ozan, İbrahim ve Bahadır yarışıyor. Yarışmayı kazanan kişinin uygun fiyatlı ev bulabilme şansı yakalayacağı heyecan fırtınasında neler yaşanacak? Öğrenciler, öğrenci olabilmenin püf noktalarını çözebildiler mi? Hepsi bu yarışmada! Olay yerine anında ulaşan kameraman İsmail ile muhabir Mesut, bu önemli olayı aktarabilecekler mi? Haberin detaylarını çözmeyi başaramayan ekip, canlı yayına bağlanırsa neler olur? Mesut ve İsmail haber merkezine ve izleyicilere çaktırmadan olayı çözebilecekler mi? Yalandan hiç hoşlanmayan patron Hayati, devamlı yalanlar üreten Paşa ve terfisini bekleyen Fikri'yi nasıl bir macera bekliyor? Paşa hangi yalanlarla Fikri'yi şekilden şekle, maceradan maceraya sürükleyecek? Polis memurları Kudret ve Mustafa karakola gelen bir hırsızlık davasını çözebilecekler mi? Karadenizli ailemiz Fikri, annesi Burcu, babası İsmail arasındaki problem nedir? Bilal, eşi Çiçek ile çıktığı lüks tatilin tadını çıkarabilecek mi? Patrona kendini acındırdığı için alacağı zama güvenerek tatile çıkan Bilal'i nasıl bir yüzleşme bekliyor? Patron Mesut, aynı tatil yerinde karşılaştığı Bilal'in yeni hikayelerine inanacak mı?

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          23:30

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          İçimizden Biri 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          04:15

          1 Başka Güzel (Tekrar)