Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          06:30

          1 Başka Güzel (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

          "BU SABAH" BİRBİRİNDEN ÖZEL BAŞLIKLARIYLA GÜNE BAŞLIYOR Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle izlenen programı "Bu Sabah", birbirinden özel haberler ve canlı bağlantılarla ekranlarda... Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun hayatın içinden konuları ele alacağı ve gündemin sıcak başlıklarını konuşacağı programda muhabirler Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın özel haberleri izleyiciyle buluşacak. Mandev'in akıllı köpek Jovi ile bir araya geldiği eğlenceli anlar programa renk katacak. Türkiye'nin en akıllı ve en yetenekli köpeği Jovi bugün, canlı yayında yapacağı muhteşem şovlar ile izleyicileri adeta ekran başına kilitleyecek.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel Hazırlık
          12:30

          1 Başka Güzel Hazırlık

        •  1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          "1 BAŞKA GÜZEL"DE FESTİVAL ŞIKLIĞI Show TV ekranlarında moda ve şıklık rüzgarı estiren, BBO Yapım imzalı moda yarışması 1 Başka Güzel'de rekabet hızla devam ediyor. Sunuculuğunu Esra Eron'un üstlendiği 1 Başka Güzel'in jürisinde başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan ve güzellik sektörünün başarılı ismi, ünlü iş insanı Selin Ciğerci yer alıyor. "1 Başka Güzel"de, güzelliğine, karakterine, zekasına, gücüne ve stiline güvenen, yeteneklerine inanan birbirinden iddialı yarışmacılar, hem takımı için hem de bireysel olarak jüri karşısında zorlu bir sınav verecek ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacaklar. Yarışmacılar iki takım halinde mücadele gösterecek. Mavi takımda; Kübra Göven, Melika Farahani, Selver Güneş, Dilşah Çelik, kırmızı takımda ise Ebrar Kula, Zahra Salamati, Büşra Mertoğlu, Ece Demiralp yer alacak. Günün konsepti, festival şıklığı olacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Öldürme Arzusu 'Yabancı Film'
          20:00

          Öldürme Arzusu 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Eli Roth'ın yaptığı, Bruce Willis, Vincent D'Onofrio, Elisabeth Shue gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Öldürme Arzusu" Çarşamba akşamı Show TV'de! Başarılı bir travma cerrahı olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Kızı ve eşiyle mutlu bir hayat süren Paul için bu düzenli hayatı bir trajedi ile altüst olur. Evine düzenlenen saldırıda eşi ölmüş, kızı ise komada yaşam mücadelesi vermektedir. Hayatını tamamen değiştiren bu olaydan sonra Paul, mesleki yeteneğini de kullanarak adeta bir ölüm makinesine dönüşür. Paul, ne pahasına olursa olsun intikamını almaya kararlıdır.

        •  Daha Hızlı Daha Öfkeli 'Yabancı Film'
          22:15

          Daha Hızlı Daha Öfkeli 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini John Singleton'ın yaptığı, Paul Walker, Tyrese Gibson, Eva Mendes gibi usta oyuncuların yer aldığı 2003 yapımı "Daha Hızlı Daha Öfkeli" Çarşamba akşamı Show TV'de! Polislikten ihraç edilen Brian O'Conner, bir yarışta yakalanır. Eski şefleri, Brian'a verecekleri görevi yapması durumunda sicilinin temizlenmesi sözünü verir. Görev, kirli para naklini gerçekleştiren Miamili iş insanı Carter Verone'u yakalamaktır. Eski dostu Roman Pearce ile birlikte takım kuran O'Connor, aynı zamanda casus Monica Fuentes ile işbirliği yapar.

        •  Öldürme Arzusu 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:30

          Öldürme Arzusu 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Daha Hızlı Daha Öfkeli 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Daha Hızlı Daha Öfkeli 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)