Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          06:30

          1 Başka Güzel (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

          GÜNDEME VE YAŞAMA DAİR ÇARPICI BAŞLIKLAR "BU SABAH" İLE EKRANLARDA Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", haftayı çok özel haberler ve birbirinden çarpıcı başlıklarıyla noktalıyor. Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun hayatın içinden konuları ele alacağı ve gündemin sıcak başlıklarını konuşacağı programda Bu Sabah muhabirleri Mustafa Mandev ve Sümeyye Yılancı'nın özel haberleri izleyiciyle buluşacak. Yazar Gökhan Dumanlı ise adabımuaşeret kurallarına dair bilgileri izleyicilerle paylaşacak. Bir masada nasıl davranılmalı, çatal-bıçak nasıl kullanılmalı, yürürken ve merdiven inip çıkarken kim, nerede durmalı gibi yaşamın içinden dikkat edilmesi gereken bir çok şeyi canlı yayında anlatacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel Hazırlık
          12:30

          1 Başka Güzel Hazırlık

        •  1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          HAFTANIN FİNALİNDE HEYECAN ARTIYOR Show TV ekranlarında moda ve şıklık rüzgarı estiren, BBO Yapım imzalı moda yarışması 1 Başka Güzel'de final heyecanı yaşanıyor. Haftanın finalinde rekabet hız kesmiyor. Sunuculuğunu Esra Eron'un üstlendiği 1 Başka Güzel'in jürisinde başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan ve güzellik sektörünün başarılı ismi, ünlü iş insanı Selin Ciğerci yer alıyor. "1 Başka Güzel"de, güzelliğine, karakterine, zekasına, gücüne ve stiline güvenen, yeteneklerine inanan birbirinden iddialı yarışmacılar, hem takımı için hem de bireysel olarak jüri karşısında zorlu bir sınav verecek ve büyük ödül olan bir kasa altını almaya çalışacaklar. Yarışmacılar mavi ve kırmızı olmak üzere iki takım halinde mücadele gösterecek. Haftanın finalinde konsept, eltilerin düellosu olacak. Podyumda yaşanan şıklık yarışının ardından bir isim yarışmaya veda edecek.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yalancı 'Dizi'
          20:00

          Yalancı 'Dizi'

          Mehmet Emir Saklışehir'in gözü önünde Deniz'e mahkeme celbini verdikten sonra herkes davaya kilitlenir. Deniz savaşa devam etmekle Mehmet Emir'den özür dilemek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Elindeki tek şey Mine'nin intiharı ardındaki şaibedir. Fakat bu iddiasını destekleyecek delili yoktur. Sezgileri dışında. Mehmet Emir kazanmak için bel altı vurmaktan çekinmeyecektir. Deniz ise sadece kendini değil sevdiklerini de tuzaklardan korumaya uğraşacaktır. Fısıltılar yükselirken Deniz kendini bir savaşın içinde bulur. Savaş onunla tüm Saklışehir arasındadır.

        •  Akrep Kral 'Yabancı Film'
          23:45

          Akrep Kral 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Chuck Russel'ın yaptığı, Dwayne Johnson, Steven Brand, Michael Clark Duncan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2002 yapımı "Akrep Kral" bu gece Show TV'de! Kral Mennon beş bin yıl önce yaşamış, kimseye acıması olmayan, merhametsiz bir savaşçıdır. Zamanında, vahşi ordusuyla önüne ne geldiyse katlederek ölümün izini sürmüştür. Öldürmediği tek tük insanı ise kendi yararları doğrultusunda kullanarak köleleştirmiştir. Mennon'un bu korkunç gücü karşısında direnebilmek hiç kolay değildir. Ancak cesaret bulabilen birkaç kabile vardır. Mathayus, Mennon'u durdurabilecek olan tek kişidir.

        •  Akrep Kral 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Akrep Kral 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)