Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Tarım Bizim Geleceğimiz (Tekrar)
          08:30

          Tarım Bizim Geleceğimiz (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          DÜŞMAN İKİ KOMŞUNUN DÜNÜR OLMA HİKAYESİ Show TV'nin gerçek hayat hikayelerini ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa'da bugün, iki eski komşu arasındaki tartışma ekranlara gelecek. Yıllarca komşu olarak yaşayan iki kadının aralarında geçen kavgalara ve mahkemelik olmalarına şahit olacağınız bu bölümde, annesinin düşman saydığı bir kadının oğlu ile gizli aşk yaşayan bir kızın sevgisine ve annesinden bu durumu saklamasına, sevdiği kadın ile evlenmek isteyen bir adamın annesine rest çekmesine ve evi terk etmesine şahit olacaksınız. Çocuğunun mutluluğu için husumetli olduğu komşusundan özür dilemek zorunda kalan Zeynep Hanım'ın yaşadıklarını öğrenince duyduklarınıza inanamayacaksınız.

        •  Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'
          14:30

          Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Süleyman Turan, Münir Özkul, Lale Belkıs gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Kalbimin Efendisi" Cumartesi günü Show TV'de! Üvey annesi ve kardeşi ile beraber yaşayan Alev adlı güzel kız Uludağ'da tesadüfen bir gençle tanışır ve birbirlerinden çok hoşlanırlar. Yıldırım nikahı ile evlenirler. Alev'in kız kardeşi beraber olduğu adamdan bir bebek beklemektedir fakat adam evlenmek istemez. Alev kardeşinin durumunu örtmek için kimseye bir şey söyleyemez fakat tedirgin davranışları mutluluğunu bozacaktır.

        •  Köşeyi Dönen Adam 'Türk Filmi'
          16:45

          Köşeyi Dönen Adam 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Orhonsay, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Köşeyi Dönen Adam" Cumartesi günü Show TV'de! Fakir ve yalnız bir adam olan Adem hayatını odacılık yaparak idame ettirmektedir. Hayattaki tek emeli aşık olduğu kadın Şükran'la evlenmek olan Adem bir gün yurt dışından gelen bir havadisle talihinin döndüğünü hisseder. Adem'in yurt dışında yaşayan amcası hayata veda etmiştir ve yeğeni Adem'e miras bırakmıştır. Haberi alan çevre ahalisi daha önce dikkate bile almadığı Adem'i bağrına basar. Hepsi türlü sahte hareketle Adem'in gönlünü kazanmaya çalışırken daha önce bu evliliğe yanaşmayan Şükran'ın babası bile bu evliliğe razı gelmiştir. Ancak Amerika'dan gelen miras herkesi büyük bir şoka uğratacak cinstendir.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

        •  Daha Hızlı Daha Öfkeli 'Yabancı Film'
          23:30

          Daha Hızlı Daha Öfkeli 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini John Singleton'ın yaptığı, Paul Walker, Tyrese Gibson, Eva Mendes gibi usta oyuncuların yer aldığı 2003 yapımı "Daha Hızlı Daha Öfkeli" Cumartesi gecesi Show TV'de! Polislikten ihraç edilen Brian O'Conner, bir yarışta yakalanır. Eski şefleri, Brian'a verecekleri görevi yapması durumunda sicilinin temizlenmesi sözünü verir. Görev, kirli para naklini gerçekleştiren Miamili iş insanı Carter Verone'u yakalamaktır. Eski dostu Roman Pearce ile birlikte takım kuran O'Connor, aynı zamanda casus Monica Fuentes ile işbirliği yapar.

        •  Daha Hızlı Daha Öfkeli 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Daha Hızlı Daha Öfkeli 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Köşeyi Dönen Adam 'Türk Filmi' (Tekrar)
          03:30

          Köşeyi Dönen Adam 'Türk Filmi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          04:45

          1 Başka Güzel (Tekrar)