Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  1 Başka Güzel (Tekrar)
          06:30

          1 Başka Güzel (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

          "BU SABAH" İLE HAFTAYI ÇOK ÖZEL HABERLER VE RENKLİ BAŞLIKLARLA NOKTALIYORUZ Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", haftayı çok özel haberler ve birbirinden çarpıcı başlıklarıyla noktalıyor. Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun hayatın içinden konuları ele alacağı ve en sıcak haberleri konuşacağı programda Bu Sabah muhabirlerinin hazırladığı özel haberler ve canlı bağlantılar gündeme ışık tutacak. Renklerin anlamı ve insan psikolojisine etkileri neler? Kullandığımız renkler karakterimizi ele mi veriyor ? Yaşam alanlarımızda renk seçimlerinin önemi nedir? Kimya mühendisi ve renk uzmanı Aydan Öztürkatalay hepsini ve daha fazlasını canlı yayında anlatacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  1 Başka Güzel Hazırlık
          12:30

          1 Başka Güzel Hazırlık

        •  1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          HAFTANIN FİNALİNDE YARIŞMAYA VEDA EDEN İSİM KİM OLACAK? Show TV ekranlarında moda ve şıklık rüzgarı estiren, BBO Yapım imzalı moda yarışması 1 Başka Güzel'de haftanın finalinde heyecan ve rekabet giderek artıyor. Sunuculuğunu Esra Eron'un üstlendiği 1 Başka Güzel'in jürisinde başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan ve güzellik sektörünün başarılı ismi, ünlü iş insanı Selin Ciğerci yer alıyor. "1 Başka Güzel"de, güzelliğine, karakterine, zekasına, gücüne ve stiline güvenen, yeteneklerine inanan birbirinden iddialı yarışmacılar, "moda benden sorulur" diyerek podyumda iddiasını gösterecek. Yarışmacılar mavi ve kırmızı olmak üzere iki takım halinde mücadele verecek. Haftanın finalinde eleme heyecanı yaşanacak. Günün konsepti, sokak şıklığı olacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yalancı 'Dizi'
          20:00

          Yalancı 'Dizi'

          Deniz, Mehmet Emir'in bütün hamlelerini önceden öğrenmesiyle kendisini takip ettirdiğini düşünmeye başlar. Yoksa Mehmet Emir'e önceden bu planları anlatan birileri mi vardır? Deniz, Mehmet Emir'in verdiği ipuçları ile etrafındaki yalancıları öğrenecek midir? Deniz, Mehmet Emir'in gizli dünyasını çözmeye çalıştıkça, kendi hayatının da adım adım parçalanmasına engel olamayacaktır.

        •  Düğüm Salonu 'Türk Filmi'
          23:45

          Düğüm Salonu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Onur Buldu, Duygu Yetiş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Düğüm Salonu", Cuma gecesi Show TV'de! Düğüm Salonu'nda yan yana iki ayrı düğünde, "Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine!" derken, olaylar düğüm düğüm gelişiyor, kahkahaya eşlik ediyor! Sizinle aynı gün, aynı yer, aynı saatte eski sevgilinizin de yan salonda evlendiğini görürseniz ve karşılaşırsanız ne olur? İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır! Düğün geceniz düğüm gecesine, düğün salonu "Düğüm Salonu"na dönüşür.

        •  B Planı 'Yabancı Film'
          01:45

          B Planı 'Yabancı Film'

        •  B Planı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:30

          B Planı 'Yabancı Film' (Tekrar)