Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Tarım Bizim Geleceğimiz (Tekrar)
          08:30

          Tarım Bizim Geleceğimiz (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İNTİHAR EDECEĞİ GÜN AŞIK OLAN VE HAYATA BAĞLANAN BİR ADAMIN YAŞADIKLARI Show TV'nin ikinci bir şans isteyenlere kapılarını açan programı "Bir Şansım Olsa'da bugün, intihar etmekten vazgeçirdiği eski eşi ile bir araya gelmek isteyen Hediye Hanım'ın yaşadıkları ekrana gelecek. İntihar edeceği gün aşık olan ve hayata bağlanan Zafer Bey'in yaşadıklarını, maddi yoksulluk çeken ve çöplerden yemek bularak karınlarını doyuran bir çiftin birbirlerine olan desteğini öğreneceğiniz bu bölümde eşinin hamile kalmasıyla birlikte hırslanan ve para kazanmaya başlayan Zafer Bey'in eşine olan sevgisine şahit olacaksınız. Eski eşi Hediye Hanım'ın sorumsuzluğu yüzünden boşanan Zafer Bey'in yaşadığı hayal kırıklığına tanıklık edecek ve duyduklarınıza inanamayacaksınız.

        •  İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi'
          14:30

          İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Osman F. Seden'in yaptığı, Kemal Sunal ve Harika Avcı gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "İyi Aile Çocuğu" Cumartesi günü Show TV'de! Doğdukları gün anne ve babaları öldürülen ikiz kardeşler Kemal ve Cemal bir cami avlusuna bırakılır. Her biri farklı insanlar tarafından evlat edinilir. Kardeşler birbirinden habersiz büyür. Cemal namlı bir kabadayı, Kemal ise banka memuru olur. Bir kardeşin hissettiklerini aynı şekilde diğer kardeş de hissetmektedir. Yıllar sonra karşılaşmalarından doğan karışıklık ikisinin başına türlü belalar açacaktır.

        •  Düğüm Salonu 'Türk Filmi'
          16:30

          Düğüm Salonu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Onur Buldu, Duygu Yetiş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Düğüm Salonu", Cumartesi günü Show TV'de! Düğüm Salonu'nda yan yana iki ayrı düğünde, "Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine!" derken, olaylar düğüm düğüm gelişiyor, kahkahaya eşlik ediyor! Sizinle aynı gün, aynı yer, aynı saatte eski sevgilinizin de yan salonda evlendiğini görürseniz ve karşılaşırsanız ne olur? İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır! Düğün geceniz düğüm gecesine, düğün salonu "Düğüm Salonu"na dönüşür.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Bacım Show'da bu hafta neler olacak? Yeter, konukları taş ve duvarları yiyen Mehtap ile eşi Paşa, doktor Burcu, psikolog İsmail ve avukat Çiçek ile yine heyecan dolu bir programa imza atacak. Kızı Yeter'in hayatını merak ve müdahale etmekten kendini alıkoyamayan baba İbrahim, yine Ecenaz kılığında! Yeter'in okul hayatını merak eden İbrahim bu sefer kimliğini gizleyebilecek mi? Yeter'i sınıfta hoşlandığı çocuk Mustafa'dan uzak tutmayı başarabilecek mi? Bahadır ailesinin baskılarına dayanamayıp youtuber olacak mı? Çalışkan öğrenci Bahadır, youtuber olmaya uygun mu? Ailenin tüm ilham veren fikirleri karşısında Bahadır'ın performansı nasıl olacak? Şaka gerçek olursa! Birbirlerine devamlı şakalar yapan Feridun ve İbrahim şaka ve gerçeği birbirine karıştırırsa ne olur? Feridun'un, İbrahim'in bir şaka yapmak için polis memuru Ozan ve Fikri'yi ayarladığını düşünerek kabul ettiği suçlamalar, ikilinin başına nasıl işler açacak? Çocuklarından gizlice yazlığa kaçan İsmail ile Mehtap'a kötü sürpriz! Evliliğinde sorun yaşayan Mustafa ve Çiçek de aynı anda yazlığa tatile gelirse ne olur? Evin üst katında gizlenmeye çalışan İsmail ve Mehtap olaylara müdahale etmeden ve sessizce saklanmayı başarabilecekler mi? Sosyal medyada sevgilisi Feridun'a sorduğu zor sorularla bir anda popüler olan Yeter, arkadaşlarına nasıl ilham olacak? Feridun bu durumdan ne kadar mutlu? Feridun arkadaşları Mesut ve Kudret'i de eğitebilecek mi?

        •  Kana Kan 'Yabancı Film'
          00:15

          Kana Kan 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini John Stockwell'in yaptığı, Alain Moussi, Jean Claude Van Damme, Gina Carano, Dave Bautista gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Kana Kan" Cumartesi gecesi Show TV'de! California'nın Venice kentinde yaşayan Eric Sloane (Darren Shahlavi) ve Kurt Sloane (Alain Moussi) kardeşler, aile büyüklerinin nesillerdir yaptığı gibi dövüş sporlarıyla ilgilenmektedir. Karatede dünya şampiyonluğu kazanan büyük kardeş Eric, bir organizatörün yönlendirmesiyle kardeşi Kurt'ün bütün itirazlarına karşın Tayland'a, Muay Thai şampiyonu Tong Po (Dave Bautista) ile dövüşmeye gider. Ancak bu maçta trajik bir şekilde hayatını kaybeder. Her daim ağabeyinin gölgesinde kalmış olan Kurt ise bu olayın ardından ağabeyinin akıl hocalığını yapmış dövüş üstadı Durand'ın (Jean-Claude Van Damme) öğrencisi olur. Kurt, acımasız dövüşçüden ağabeyinin intikamını alabilmek için Durand'ın zorlu eğitiminden geçecektir.

        •  Kana Kan 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Kana Kan 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Öfkeli Aşıklar 'Yabancı Film'
          03:15

          Öfkeli Aşıklar 'Yabancı Film'

        •  İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi' (Tekrar)
          04:45

          İyi Aile Çocuğu 'Türk Filmi' (Tekrar)