Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa"da bugün, aşık olan bir adamın dolandırıldığını fark etmemesine ve bir kadına olan saf sevgisine tanıklık edeceksiniz. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programda bugün; sevgilisi tarafından kandırılarak harcamalar yaptırılan Yusuf Bey'in saflığına, ilk evliliğini ve bir çocuğu olduğunu sevgilisinden saklayan Canan Hanım'ın yalanlarına şahit olacaksınız. Hayatına aldığı insanlara hediyeler aldırtıp daha sonra anlaşmalı olduğu dükkanlara satan Canan Hanım'ın insanları nasıl dolandırdığını dinlerken duyduklarınıza inanamayacaksınız. Sevdiği kadın tarafından kandırılan bir adamın yaşadığı zorlukların ve yüzleşmesinin ekrana geleceği "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 24 Ekim Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Hababam Sınıfı 'Yerli Sinema'

          Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi'nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam Sınıfı serisinin ilk filmidir. Keskin zekaları sayesinde tüm öğretmenlerini avuçlarında oynatıp okul düzeni ve eğitim sistemini alaşağı eden bu birbirinden renkli karakterdeki öğrenciler hem okulun hem de sinemamızın en yaramaz sınıfı olma özelliğinde. Ancak bu hükümdarlık okula atanan yeni müdür muavinin gelişiyle sarsıldığında, Hababam Sınıfı daha önce hiç karşılaşmadığı türden bir disiplin anlayışına ve zekaya sahip olan Mahmut Hoca tarafından unutulmaz derslere tabi tutulur.Hababam Sınıfı serisinin ilk filmi olan bu yapıt Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı romanından uyarlanmıştı.

        •  Tokatçı 'Yerli Sinema'
          22:00

          Tokatçı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Nazan Saatçi, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "Tokatçı" Pazar akşamı Show TV'de. Saf bir adam olan Osman, gönlünü yanında ırgat olarak çalıştığı Hasan Ağa'nın kızı Emine'ye kaptırır. Ağa bunu öğrendiğinde başta deliye döner. Osman ve ailesi ile birlikte Emine'yi istemeye geldiklerinde Hasan Ağa onlardan yüklü bir başlık parası ister. Osman'ın aşkından yaptığı taşkınlıklar ise başlık parasının daha da artmasına neden olur. Osman'ın, gereken parayı köyde toplaması mümkün olmayınca, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur. Gece gündüz çalışıp başlık parasını denkleştirince köye geri dönmeye çalışan Osman, yolda tüm parasını çaldırır. Eli boş bir şekilde köye döndüğündeyse topraklarının elinden alındığını ve babasının öldüğünü öğrenir. Osman, hem Emine'ye kavuşmak için parayı yeniden toparlamak hem de topraklarını geri almak için bir kez daha İstanbul'a gitmek için yola koyulur. Bu sırada karşılaştığı askerlik arkadaşı Şevket, Osman'a kısa yoldan zengin olmanın yollarını öğretmeye çalışır. "Tokatçı", 24 Ekim Pazar akşamı saat 22.00'de Show TV'de.

        •  Tokatçı 'Yerli Sinema'
          23:45

          Tokatçı 'Yerli Sinema'

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)