Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          DOLANDIRILDIĞI İÇİN EŞİ TARAFINDAN EVDEN KOVULAN BİR ADAMIN YAŞADIKLARI Show TV'nin gerçek hayat hikayelerini ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa'da bugün, dolandırıldığı için eşi tarafından evden kovulan Hamdi Bey'in yaşadıkları ekranlara gelecek. Yaşadığı köye gelen insanlar tarafından dolandırılan yaşlı bir adamın yaşadıklarına tanıklık edeceğiniz bu bölümde eşinin define bulmak için hayvanlarını satmasını hazmedemeyen Sultan Hanım'ın kızgınlığına, annesi ve babasının ayrı yaşamasına üzülen Yaşar'ın ikisini bir araya getirmek için sarf ettiği çabaya şahitlik edecek ve duyduklarınıza inanamayacaksınız.

        •  Emine 'Türk Filmi'
          14:30

          Emine 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Ekrem Bora gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Emine" Cumartesi günü Show TV'de! İki erkek kardeş, ağabey olanın gazinosunda şarkıcılık yapan Emine'ye aşık olur. Ağabey Murat, kardeşi ve Emine arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

        •  Oh Olsun 'Türk Filmi'
          16:30

          Oh Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hale Soygazi, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Oh Olsun" Cumartesi günü Show TV'de! Varlıklı işadamı Fehmi Haznedar güçlü bir fabrikatördür. Üç oğla sahip olan adamın tek isteği, çocuklarının eğitimlerini başarıyla tamamlayıp işe başlamalarıdır. Üç çocuktan en büyük olanı kendi fabrikasında çalışmakta, diğer ikisi ise lise ve üniversitede okumaktadır. Yakışıklı Ferit üniversitede dersler dışında her şeyle ilgilenmektedir. Özellikle de kızlarla... Oğullarının yaptıkları haylazlıkları öğrenen baba onları fabrikalarında işçi olarak çalıştırmakla cezalandırır. Ferit fabrikada da rahat durmayarak güzeller güzeli Alev'le yakınlaşmaya çalışacaktır. Ancak bu kez bir farkla; genç adam hayatında ilk kez âşık olmuştur.

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. İbrahim ve Ozan'ın uzun uğraşlar sonrasında eve davet ettikleri Çiçek ve Burcu ile görüşmesi nasıl geçecek? Artık herhangi bir ilişkinin içinde olmak istemeyen Mesut, Yeter ile anlaşabilecek mi? Mesut'un tavırları kızları nasıl etkileyecek? Okulun kariyer günlerine eski mezunlardan bugünün rap starları Feridun (Azo) ve Mustafa'nın (Buzo) ziyareti nasıl sonuçlanacak? İbrahim'in yeni nesli anlamak için moderatör olduğu konferans nasıl geçecek? Azo ve Buzo'nun şarkıları öğrencileri nasıl etkileyecek? Bu hafta Anne Mehtap'ın beyninin içindeyiz! Kızı Çiçek'i evlendirmek için seferber olan Mehtap'ın beyni başarılı olabilecek mi? Beynin içinde yer alan Burcu kısmet departmanı, Reyhan hafıza departmanı, Leman kaygı departmanı, Mesut aşk departmanı ve Nimet yemek departmanı komutlarıyla Çiçek'i evlenmeye ikna edebilecekler mi? Kapalı alan korkusu olan dublör İsmail, Feridun'dan bir sahne için yerine geçmesini rica ediyor. Yönetmen Kudret'in aksiyon sahneleri ve İsmail'in korkuları eşliğinde Feridun'un başına neler gelecek? Ozan'ın uzun zamandır beklediği kargocusuna yazdığı şarkı yürekleri ısıtacak. Bir türlü gelmeyen kargocu Mustafa ile kavuşmalarındaki düetini kaçırmayın! Çiçek, arkadaşı Reyhan ve ailesinden aradığı aşk tavsiyelerini bulabilecek mi? Yeter anne ve Burcu ninenin geçmiş deneyimleri ve tavsiyeleri ile Çiçek mutlu sona ulaşabilecek mi? Çok uzun süredir beraber olan Çiçek ile Mesut'un ayrılık kararına yakın arkadaşları nasıl tepki verecek? Arkadaş grubunu aralarında paylaşmaya karar veren eski çift, adil bir paylaşım yapabilecek mi? Gruplar arası transfer ve dengeler nasıl değişecek?

        •  Kana Kan 'Yabancı Film'
          23:45

          Kana Kan 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Dimitri Logothetis'ın yaptığı, Alain Moussi, Jean Claude Van Damme, Mike Tyson, Christopher Lambert, Sara Malakul Lane gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Kana Kan: Hesaplaşma" Cumartesi gecesi Show TV'de! MMA (Karma Dövüş Sanatları) şampiyonu Kurt Sloane, öldürülen erkek kardeşinin intikamını almasından bir yıl sonra, kendini bir kez daha Tayland'da bulur. Güçlü bir gangster tarafından kaçırılan ve hapsedilen Sloane'un özgür kalmak için tek bir şansı vardır; o da 180 kiloluk, güçlendirici ilaçlar etkisindeki bir dövüşçüye karşı, illegal bir şekilde gerçekleşecek olan ölümcül maçı kazanmaktır. Hayatta kalmak için hiç girmediği kadar sıkı bir çalışmaya girmek zorunda olan Sloane, efsanevi usta Durand ve kendisi gibi hapis tutulan Briggs'in yardımıyla özgürlüğe giden tek yoldan sağ çıkabilmek için mücadeleye başlayacaktır.

        •  Kana Kan 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Kana Kan 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)