Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa"da bugün torununun ölümüne sebep olan bir adamın yaşadıkları ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programda bugün; kızına düşkün bir babanın onu büyütmek ve okutmak için sarf ettiği çabaya, babasını ilk aşkı olarak gören bir kadının ona olan kızgınlığına şahit olacaksınız. Evlendikten sonra tek çocuğu olan ve çocuğunu ilgilenmesi için bir günlüğüne babasına bırakan Zeynep Hanım'ın yaşadığı acıya, torunu ile evde vakit geçirirken uyuyakalması sonucu torununun ölümüne sebep olan Mahir Bey'in çektiği sıkıntılara tanıklık edecek ve duyduklarınıza inanamayacaksınız. Çocuğunu kaybettikten sonra uzun süre tedavi gören ve şu an 2 aylık hamile olan Zeynep Hanım, babasını affedecek mi? Torunu vefat ettikten sonra kızı tarafından reddedilen bir adamın pişmanlığına ve üzüntüsüne tanıklık edeceğiniz "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 31 Ekim Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" Pazar akşamı Show TV'de! Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran "Hababam Sınıfı" yine sınıfta kalmış ve Özel Çamlıca Lisesi'ne dönmüştür. Okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile sınıfın başı derttedir. Edebiyat öğretmeni Kemal Hoca'nın vefatı üzerine derslere Semra adında genç bir edebiyat öğretmeni gelmiştir. İyileşen Mahmut Hoca okula geri döner, müdür muavinliği görevini bırakmak ister ama okul müdürünün ısrarı üzerine şartlı olmak üzere tekrar görevini üstlenir. "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı", 31 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Salako 'Yerli Sinema'
          22:15

          Salako 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Salako" Pazar akşamı Show TV'de! Saf bir adam olan Salako'yu yaşadığı yerde kimse ciddiye almamaktadır. Genç adam gönlünü köyün ağasının kızı Emine'ye kaptırmıştır. Bir gün sevmediği bir adam ile evlendirilmeye zorlanan Emine, çareyi Salako'dan yardım istemekte bulur. Emine, kendisini kaçırması için Salako'ya baskı kurar ve bu sayede sevdiği adam Hamido'nun yanına gitmeyi planlar. Emine'nin baskıları sonucu genç kızı kaçıran Salako, eşeği Kadife ile birlikte köyden kaçmaya başlar. Emine'nin de kendisini sevdiğini düşünen Salako, gerçekten ikisinin evleneceğini düşünür. Hamido'ya ulaşmaya çalışırken Salako'yu da türlü bahanelerle kandıran Emine ise Hamido'ya ulaştığında beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalır. Hamido, Emine'nin kaçıp kendisine gelmesi ile dalga geçer ve genç kızı babasına götürmek için alıkoyar. Bu sırada yaşanan bir dizi tesadüf Salako'nun Hamido'yu ve diğer eşkıyaları alt etmesine neden olur. Herkesin saf olarak gördüğü Salako'nun eşkıyaları alt etmesi, kısa sürede köyde büyük ses getirir. Bu sırada Salako da Emine'nin gerçek yüzünü görmeye başlar. "Salako " 31 Ekim Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Dondurucu 'Yabancı Sinema'
          00:00

          Dondurucu 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Mikael Salomon'ın yaptığı, Dylan McDermott, Yulia Snigir ve Peter Facinelli gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Dondurucu" Pazar gecesi Show TV'de! Robert sıradan bir tamircidir. Doğum günü partisi sırasında saldırıya uğrar ve kendini bir restoran buzluğunda kilitli bulur. Neden orada bulunduğu hakkında bir fikri olmayan Robert, bir süre sonra orada yalnız olmadığını fark edecektir. "Dondurucu", 31 Ekim Pazar gecesi saat 00.00'da Show TV'de!

        •  Dondurucu 'Yabancı Sinema' (Tekrar)
          01:30

          Dondurucu 'Yabancı Sinema' (Tekrar)

        •  Bir Başka Güzel (Tekrar)
          03:15

          Bir Başka Güzel (Tekrar)