Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

          EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR İÇİN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR "BU SABAH"TA Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", Türkiye ve dünyadan haberler ile gündem başlıklarını hafta içi her sabah ekranlara taşımaya devam ediyor. Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nun gündemin en sıcak başlıklarını ve hayata dair konuları değerlendirdiği programda, Bu Sabah muhabirlerinin hazırladığı özel haberler ve canlı bağlantılar da hayatın içinden hikayeleri izleyicilerle buluşturacak. Emniyetin narkotik köpekleri operasyonlarda nasıl harikalar yaratıyor? Bugün canlı yayında narkotiğin harika köpeklerinden nefes kesen bir gösteri ekranlara gelecek. Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun tüm bu gelişmeleri anlatacak ve merak edilen soruları yanıtlayacak.

        •  Öyle Olsun 'Türk Filmi'
          11:00

          Öyle Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Müjde Ar, Hulusi Kentmen, Ayşen Gruda, Aysel Gürsel, Şevket Altuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Öyle Olsun" Salı günü Show TV'de! Gazetecilik yapan Ferit yeni bir yazı dizisi başlatır. Ünlü firmaların yaptığı düzenbazlıkları yazar. Son yazısında, ünlü iş adamı Hulusi Bey'in ürettiği yağların doğal olmadığından bahseder. Bu yazı dizisi gazetenin tirajlarını çok arttırır. Aynı akşam Ferit, bir diskoda Hulusi Bey'in kızı Alev'in evli bir erkekle eğlendiğini görür. Bunu gazetede haber olarak yayınlar. Ne var ki bu sefer hata yapmıştır. Hulusi Bey gazeteyi iflas ettirecek bir tazminat davası açar. Ferit de davayı kazabilmek için Alev'e bir tuzak kurar. Ancak işler Ferit'in planladığı gibi gitmeyecektir.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Yalancı 'Dizi'
          20:00

          Yalancı 'Dizi'

          Mehmet Emir karanlık sırlarını bir bir Deniz'e anlatmıştır. Mehmet Emir de artık gergindir. Ama Deniz'le ilgili takıntısı, onu sinirlendirmek için tekrar avlanmaya iter. Deniz bu yeni kurbanın kim olduğunu bulabilecek midir? Bir yandan yaptığı hatadan dolayı pişman olan Murat, Deniz'e yeni bir ipucu getirir. Deniz onu en derinden yaralayan eski kocası ile iş birliği yapacak mıdır?

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          23:15

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yalancı 'Dizi'  (Tekrar)
          01:45

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)