Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

          GÜNDEME DAİR BAŞLIKLAR VE YAŞAMA DAİR BİRBİRİNDEN ÖZEL KONULAR "BU SABAH"TA Show TV'nin gündem yaratan programı "Bu Sabah", gündemin en çarpıcı haberleri ve canlı bağlantılarla hafta içi her sabah izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ebru Akel ile Murat Güloğlu'nun sunduğu Bu Sabah'ta, Türkiye ve dünyadan haberler ile gündeme dair en özel başlıklar ekrana gelecek. Kemal Sunal'ın efsane filmi "Şark Bülbülü"ndeki "Bana Mazlum'u getirin!" repliği gerçek oldu. Hayatını dayak yiyerek kazanan "Stres Koçu" Hasan Rıza Günay, canlı yayında mesleğini anlatacak. Tekstil atölyesinden ringlerin zirvesine uzanan kick boksçu Emine Arslan ve asıl mesleği hemşirelik olan bir başka şampiyon kick boksçu Duygu Turan da film gibi hayat hikayelerini Bu Sabah'ta paylaşacak. Yaşamın içinden konuların da masaya yatırılacağı programda Kapalıçarşı'nın enleri izleyicilere aktarılacak. En pahalı pırlantalar, halılar, aksesuarlar... Hepsi ve daha fazlası Bu Sabah'ta.

        •  Sultan 'Türk Filmi'
          11:00

          Sultan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Türkan Şoray, Bulut Aras, Şener Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Sultan" Perşembe günü Show TV'de! Sultan, çocukları ile gecekondu mahallesinde yaşayan dul bir kadının hikayesini anlatıyor. Dört çocuğu ile birlikte bir gecekondu semtinde yaşayan Sultan evlere temizliğe giderek geçimini sağlar. Tek başına çocuklarına bakmaya çalışan dul kadın gönlünü bir minibüs şoförü olan Kenan'a kaptırır. Kenan, mahallenin muhtarının oğludur. Kurnaz bir adam olan Muhtar, çevre yolu yapımı olduğunu öğrendiğinde gözünü üzerinde gecekondu bulunan arsalara diker. Yıllar önce kendi sattığı arsaların değeri artacağından onları ucuz paralarla alıp gecekonducuları evlerinden çıkarır. Semt sakinleri kendilerini kapının önüne koyan muhtara karşı direnişe geçer. Evini kurtarmaya çalışan Sultan'ın bu süreçteki en büyük destekçisi Kemal'dir. Genç adam sevdiği kadınla birlikte babasına karşı direnişe katılır.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          20:00

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Ölümcül Takip 'Yabancı Film'
          22:45

          Ölümcül Takip 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Elliot Lester'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Jason Statham, Paddy Considine, Aidan Gillen gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Ölümcül Takip", Perşembe akşamı Show TV'de! Uzlaşması zor, başına buyruk dedektif Brant, polisleri hedef alan bir seri katili yakalamak üzere kendisinin tam da zıttı polis memuru Porter Nash ile işbirliği yapmak zorunda kalır. Brant, zaman ilerledikçe kendisinin de hedef olduğunu fark edecektir.

        •  Ölümcül Takip 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:45

          Ölümcül Takip 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)