Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

          "BU SABAH" PROGRAMINDA NOSTALJİ RÜZGARI Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", haftayı çok özel haberler ve birbirinden çarpıcı başlıklarla noktalıyor. Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun sunduğu Bu Sabah'ta izleyiciler güne yine sürpriz haberler ve bağlantılarla başlayacak. Bir Yeşilçam efsanesi Hababam Sınıfı'nın unutulmaz üç karakteri Hayta İsmail (Ahmet Arıtman), Bacaksız (Tuncay Akça) ve Teoman Ayık'ın kurduğu Yeşilçam Vokal Grubu canlı yayında nostalji rüzgarlı estirecek sunacak. Programda ayrıca ünlü astrolog Sare Aldemir hem haftalık burç, hem de Kasım ayına dair burçları neler beklediğini canlı yayında anlatacak.

        •  Selvi Boylum Al Yazmalım 'Türk Filmi'
          11:00

          Selvi Boylum Al Yazmalım 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Türkan Şoray, Kadir İnanır, Ahmet Mekin gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Selvi Boylum Al Yazmalım" Cuma günü Show TV'de! Sevgi ve emek ilişkisi üzerine, tekrar tekrar seyretmekten bıkılmayacak, asla eskimeyecek bir klasik... Atıf Yılmaz, ünlü Sovyet yazarı Cengiz Aytmatov'un romanından hareketle, gelmiş geçmiş en güzel aşk öykülerinden birini beyazperdede oya gibi işliyor. Bir baraj inşaatına kamyonuyla kum taşıyan şoför İlyas, eşi Asya ve küçük çocukları Samet'in dünyalarına dalıyoruz önce. Asya ile İlyas'ın bir zamanlar dillere destan olacak aşkları, kıskançlık, içki düşkünlüğü, başka kadınla ilişki vb. nedenlerle sarsılmaktadır. Gerçekte karısını çok seven ama kişiliği giderek zayıflayan İlyas'ın, işindeki sorunların da büyümesiyle evini terk etmesi üzerine Asya çocuğuyla birlikte çaresiz kalır. Günlerce kocasını bekler... Genç kadının bir süre sonra tanıştığı ve oğlunun baba bildiği Cemşit'le beraberliği ise hiçbir şeyin eskisi gibi olmamasına yol açacaktır. İlyas, yıllar sonra çıkıp gelir. Karısını ve çocuğunu talep etmektedir. Bu geliş, insanoğlunun kafasını ve gönlünü binlerce yıldır meşgul edip hâlâ sürmekte olan tartışmanın fitilini bir kez daha ateşler. Sevgi nedir? Kimdir sevgili, kimdir eş, kimdir baba... Ve dönmek mi zordur, dönmemek mi...

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Aziz 'Dizi'
          20:00

          Aziz 'Dizi'

          Show TV'de ekrana gelecek, yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği, proje tasarımını Necati Şahin'in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı Aziz'in kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel gibi birbirinden değerli isimler de eşlik ediyor. Aziz'in bu akşam ekrana gelecek 1. bölümünde; Antakya'nın en büyük halı üreticisi Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz'in refah ve ışıltı dolu hayatı bir Fransız Teğmeni öldürmesiyle altüst olur. Şehri terk etmek zorunda kalan Aziz, geride ailesini ve büyük aşkı Dilruba'yı bırakır. Öldü sanılan Aziz'in iki yıl sonra şehre dönmesi ise hem Payidar ailesinin hem de şehrin kaderini değiştirecektir. Her şeye sıfır noktasından başlamak zorunda olan Aziz enkaza dönmüş hayatını toplamayı mı yoksa her şeyden uzak bir hayat kurmayı mı seçecektir?

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          22:15

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          00:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yalancı 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Yalancı 'Dizi' (Tekrar)