Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

          Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen programı "Bu Sabah", en çarpıcı haberler, çok özel konu başlıkları ve canlı bağlantılarla gündemin nabzını tutmaya devam ediyor. Ebru Akel ile Murat Güloğlu Bu Sabah'ta Türkiye ve dünyadan haberleri konuşacak ve uzman konuklarıyla değerlendirecek. Bu Sabah muhabirleri Sümeyye Yılancı ve Mustafa Mandev de haberleriyle renk katacak. Programda bugün hanımlar ekran başından ayrılamayacak! Yemek yazarı Beyhan Kadayıfçı yemek yemeyen çocukları teşvik edecek sağlıklı ve eğlenceli yemek tabakları hazırlayacak. Sosyal medyada paylaştığı videosuyla gündeme gelen dünyaca ünlü keman virtüözü Canan Leslie Anderson, meşhur videoda kendisine eşlik eden sokak müzisyenleri ile birlikte stüdyoda olacak ve izleyicilere müzik ziyafeti yaşatacak.

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:00

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          12:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Aziz 'Dizi' (Özel Bölüm)
          20:00

          Aziz 'Dizi' (Özel Bölüm)

          Aziz'in ekrana gelen 2. bölümünde; Efnan'ın çaresizliğine kayıtsız kalamayan Aziz, onu evine getirdi. Dilruba ise Kınalı Kaya'da Aziz'i beklerken karşısında Adem'i buldu. Adem, eğer Aziz oraya gelirse onu öldürecekti. Dilruba, Aziz'i korumak için Adem'i kolundan vurarak beklenmeyen bir hamle yaptı. Adem'i vurduktan sonra Aziz'in yanına giden Dilruba, evde Efnan'ı görünce bir hayal kırıklığı daha yaşadı. Aziz, her şeyi yeniden kurmak için harekete geçmeye karar verdi. Aziz Payidar olarak yeniden babasının işini kurmak için önce bankaya gitti ancak Fransız işgali altında olan Antakya'da onların onayı olmadan Aziz, kredi alamadı. Bunun üzerine şehrin beylerini yemeğe davet ederek iş için bir ortak arayışına girdi. Fransızların korkusundan kimse Aziz'in yemeğine katılmadı. Aziz, maddi ve manevi her şeyini kaybetmeye devam ederken Aziz'in babasının, ölmeden önce Aziz'e miras bıraktığı ortaya çıktı. Galip Bey, Pierre'le birlikte Aziz'den mallarını saklamaya karar verdi. Dilruba'nın Adem'i vurduğunu öğrenen Nigar Hala ve Maksude ise büyük bir şaşkınlık yaşadı. İkisi de bu nişanın bozulacağından çok eminken Adem, Dilruba'dan ayrılmamaya ve her şeyi babasından saklamaya karar verdi. Dilruba, Aziz'den aşkına karşılık alamayınca Adem ile nişanlanmaya karar verdi. Diğer taraftan Efnan'ı kıskanan Dilruba, Efnan'ın köyüne gizlice haber gönderdi. Bunun üzerine Efnan'ın babası, Aziz Payidar'ın evine ulaşıp zorla Efnan'ı götürdü. Bu sırada Dilruba ile Adem'in nişan töreninde tüm taşlar yerinden oynadı. Kenan, Dilruba'nın Aziz'e kaçtığını ve Adem'i vurduğunu Galip Bey'e söyledi. Adem'in sakladığı büyük sırrı öğrenen Galip, sert tepkisini gösterdi ancak Aziz, tüm suçu üstüne aldı. Bunun üzerine Galip ve Aziz'in arasında gerilim yükseldi. Finalde Aziz, nişan töreninin ortasında şehirden gitmeyeceğini ve tüm düzeni değiştireceğini açıklayarak başta Pierre ve Galip Payidar olmak üzere herkese meydan okudu. Şimdi nefesler Aziz'in kararından sonra yaşanacaklar için tutuldu.

        •  İntikam 'Yabancı Film'
          23:15

          İntikam 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Jesse Johnson'ın yaptığı, Scott Adkins, Craig Fairbrass, Thomas Turgoose gibi usta oyuncuların yer aldığı 2019 yapımı "İntikam" Perşembe gecesi Show TV'de! Hapishanede zor koşullar altında yaşayan ve burada hayatta kalabilmek için mücadele etmek zorunda kalan Cain Burgess, sonunda beklediği fırsatı ele geçirerek hapishaneden kaçmayı başarır. Cezaevinin kapısından dışarı adım atar atmaz yapmak istediği tek şey, kendisini suçlu haline getiren insanlardan intikam almak olur. Katil olmasına neden olan insanların peşine düşen Burgess, kaybolan hayatını geri kazanmak için büyük bir savaşın içine girer.

        •  İntikam 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:45

          İntikam 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)