Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

          GÜNDEME DAİR SICAK GELİŞMELER VE HAYATIN İÇİNDEN HABERLER "BU SABAH"TA Show TV'nin hafta içi her gün ilgiyle takip edilen ve Türkiye'nin gündem yaratan programı "Bu Sabah", Türkiye ve dünyadan haberler ile gündeme dair başlıkları hafta içi her sabah ekranlara taşımaya devam ediyor. Ebru Akel ve Murat Güloğlu'nun sunduğu Bu Sabah, güne yine sürpriz haberler ve bağlantılarla başlayacak. Ünlü modacı Muammer Ketenci'nin konuk olacağı programda ünlü isimlerin haftaya damgasını vuran kıyafetleri yorumlanacak, haftanın en şık isimleri tartışılacak. Gündeme dair sıcak gelişmeler, hayatın içinden haberler ve çok daha fazlasıyla Bu Sabah, haftayı dopdolu içeriğiyle noktalıyor.

        •  Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler
          10:15

          Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

          VİRÜSLER VÜCUDUMUZA NASIL GİRİYOR? Sağlığa dair en doğru bilgilerin aktarıldığı program "Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler" hafta içi her gün Show TV ekranlarında. Dr. Ender Saraç, başarılı sunucu Esra Eron ile birlikte sağlıklı ve zinde bir yaşama dair aklınıza takılan soruları, uzman konuklarla birlikte masaya yatırıyor. Yenilikçi fikirler, doğru bilgi, pozitif enerji, şifalı bitkiler ve mucizevi kürler bu programda ekrana geliyor. Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler'de bugün; Mide ve Bağırsak Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Murat Tuncer reflü nedir, sebepleri ve belirtileri nelerdir, reflüyü tetikleyen gıdalar hangileridir gibi soruları yanıtlayacak. KBB Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Dilaver Özturan ise farenjit ve bademcik iltihabının ne olduğunu ve arasındaki farkları anlatacak. Virüslerin vücudumuza nasıl girdiğini, zencefil ve bal boğaz iltihabına etkisini ve kimlerin daha sık farenjite yakalandığını açıklayacak.

        •  Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          12:15

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Aziz 'Dizi'
          20:00

          Aziz 'Dizi'

          Aziz'in Efnan ile evleneceğinin duyulması Payidar konağında şaşkınlık ve gerilim yaratır. Nigar Hala ve Maksude yeni gelin namzetlerini tanımak için çiftliğe gitmeye karar verir. Atölyesini açmak için kolları sıvayan Aziz'i ise zorlu bir yolculuk beklemektedir. Fransızların koyduğu şart yerine gelecek mi, yoksa atölyeyi açmak bir hayal mi olacaktır? Üstelik Aziz'e yardım ettikleri için evlerinden atılmakla karşı karşıya kalan işçilerin tek umudu yine Aziz'dir... Adem, babasının sakladığı büyük bir sırra ulaşır. Ancak ikilemde kalmıştır. Bu sırrı babasına karşı kullanıp Dilruba ile evlenmek mi, yoksa hakkı olanı Aziz'e vermek mi? Öte yanda Efnan'la yolu kesişen Pierre de oğlunun cinayeti ile ilgili önemli bir bilgiye sahip olur.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          02:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)