Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa"da bugün; yarım kalmış bir aşk hikayesinde şans isteyen bir adamın özlemini izleyeceksiniz. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programda bugün; terzi dükkanında başlayan bir aşk hikayesini, ailesinden gördüğü baskı ile bir adamın gençlik aşkına sırtını dönüşünü, seneler içinde tüm varlığını nasıl kaybettiğini, yıllar boyunca sevdiği kadını nasıl aklından çıkaramadığını ve bu duyguların karşılıksız olmadığını öğreneceksiniz. İki tarafın da senelerce o aşkı düşündüğüne tanık olacak, son günlerinde yarım kalanı tamamlamak isteyen bir aşığın öyküsünü dinlerken içiniz ısınacak, hüzünleneceksiniz. Gerçek aşkın ömrünün olmadığını kanıtlayan hayat öyküsüyle "Bir Şansım Olsa", yeni bölümüyle 28 Kasım Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Tatilde 'Yerli Sinema'
          20:00

          Hababam Sınıfı Tatilde 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Hababam Sınıfı Tatilde" Pazar akşamı Show TV'de! Özel Çamlıca Lisesi'nin paragöz müdürü, cüzdanını düşünerek Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencileri kabul etmiştir. Okulun yeni öğrencileri olan bu kızlar da Hababam Sınıfı'na gönderilmişlerdir. Kendi sınıflarında kızların olmasına hiç alışık olmayan Hababam Sınıfı öğrencileri, önce yeni gelen kızlarla yakınlaşmaya çalışacak; ancak bunun mümkün olmadığını görünce de onlarla büyük bir rekabete kapılacaklardır. "Hababam Sınıfı Tatilde", 28 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Süt Kardeşler 'Yerli Sinema'
          22:15

          Süt Kardeşler 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit, Hale Soygazi gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Süt Kardeşler" Pazar akşamı Show TV'de! Filmde, Osmanlı zamanında bahriye eri olan Ramazan ve Şaban'ın maceraları anlatılır. Şaban bir gün sütannesi Melek'ten kendisini İstanbul'a davet eden bir mektup alır. Melek, konağa gelen Ramazan'ı sütoğlu Şaban zanneder. Ağabeyi Hüsamettin'den çekinen Melek, Ramazan'ın damadı olduğunu söyler. Evdeki yanlış anlaşılmalar devam ederken, ev halkı geceleri Gulyabani görmeye başlar. Gulyabani korkusuyla ev halkı daha da yakınlaşır. Tam da bu sırada gerçek damat çıkagelir. "Süt Kardeşler", 28 Kasım Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)