Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          ZORLUKLAR İÇİNDE KENDİNE YENİ BİR HAYAT KURAN GENÇ KADININ HİKAYESİ Show TV'nin Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği, gerçek hayat hikâyelerini ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa'da bugün; kendi refahı için kızının yaşadığı kötülüklere göz yuman bir annenin ne kadar acımasızlaşabildiğine tanık olacaksınız. Bir annenin yaşadığı zorlukların daha fazlasını kızına yaşatışını, erkek evladıyla kız evladını nasıl ayırdığını, sadece eline para geliyor diye kötü niyetli bir adama kızını teslim edişini öğreneceğiniz yeni bölümde, kızın engelli kardeşini de alıp tüm bunlardan nasıl kaçmayı başardığını, geliri kesilen ve üstün tuttuğu oğlundan da hayır görmeyen Gülistan Hanım'ın, kızından şans dilemek için yakarışını izleyecek ve genç bir kadının yaşadıkları karşında gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Fedakar ve Cefakar dayı, Bilal yeğenini ve erkek arkadaşını mutlu etmek için neler yapabilir? Saç dökülmesinden kiralayacakları eve, yurtdışı eğitiminden krediye Bilal dayı Feridun'a gerçekten yardımcı oluyor mu? Mesut, İbrahim, Paşa ve Yeter ile Hayati'nin keyifli akşam yemeği nasıl sonlanacak? Kim, ne kadar gelen yüksek hesabı ödememekten kaçabilecek? Hayallerine inanmayan, sevgilisinden ayrılan Jale'yi elde etmeye çalışan Ozan, İsmail ve Feridun'u neler bekliyor? Sesinin güzelliğine inanan Jale ve acı gerçekleri ona nasıl söyleyeceğini bilmeyen erkekler grubunu zorlu anlar bekliyor. Arkadaş grubunda şakaları ve zekâsıyla çok sevilen Mustafa gerçekten komik mi? İlk defa Mustafa ve değişik esprileri ile karşılaşan Feridun, bu garipliği çözebilecek mi? Feridun mu mizahtan anlamıyor yoksa Mustafa'da mı sorun var? Otur evinde Fikri yine iş başında! Fikri kimleri yolundan çevirip ikna ederek planlarından vazgeçirecek? İlişki koçu Elmas ve düzenlediği ayrılık kampında neler oluyor? Kampın katılımcıları e-mail dolandırıcısına aşık olan Bilal, para avcısı Jale, saf Reyhan, psikopat kıskanç Burcu ve Hayati acılarına derman bulabilecek mi?

        •  Gizli Kod 'Yabancı Film'
          23:45

          Gizli Kod 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Michael Apted'ın yaptığı, Noomi Rapace, Orlando Bloom, Toni Colette, John Malkovich, Michael Douglas gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Gizli Kod" Cumartesi gecesi Show TV'de! Paris'teki bir operasyonun ardından, CIA sorgulama memuru Alice Racine (Noomi Rapace), Londra'daki bir toplum merkezinde gizli göreve başlar. Bölge, radikal İslamcılıkla bilinen bir yerdir ve Alice'in keşfettiği bilgiler, başta MI5 İstihbarat Şefi Emily Knowles olmak üzere tüm güvenlik hizmetlerine aktarılır. Racine, edindiği bilgiler doğrultusunda Londra'da çok büyük bir saldırının gerçekleşeceğini anlar ve bu büyük saldırıyı önlemek için bir MI5 ajanı olan Alcott (Orlando Bloom) ile takım kurmak zorunda kalır. Fakat işler ters gidince, kendini birden önlemeye çalıştığı saldırıya dahil olmuş bulur. Herkes kendisinin peşine düşmüşken, o kimseye güvenmemeli ve hayatta kalmak için sonuna kadar savaşmalıdır.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)