Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          AİLESİNİN BASKISINDAN KAÇAN BİR GENCİN HİKAYESİ Show TV'nin Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği, gerçek hayat hikâyelerini ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa'da bugün; bir annenin kendi ideallerini evlatlarında uygulamaya çalışmasının sonuçlarına tanıklık edeceksiniz. Çocukluk döneminde yaşadığı travmalar yüzünden içine kapanan bir gencin dramına şahit olacağınız bu bölümde, onun için en iyisini yaptığını düşünen ailesinden ve baskılardan kurtulmak için nasıl uzaklaşıp izini kaybettirdiğini öğreneceksiniz. Kurduğu arkadaşlıklar ve tanıdığı yeni insanlar sayesinde zorlukları nasıl aştığını, dertlerini konuşarak değil resmederek anlatmaya başlayışını dinlerken, yıllar sonra geçmişteki travmalarının gün yüzüne çıkışını izleyecek ve gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Maça gitmek için uydurduğu bahane Mesut'un başına nasıl bir iş açacak? Masumca başlayan yalan iş yerinde nasıl gittikçe büyüyecek ve işin içinden çıkılmaz hale nasıl gelecek? Tüm parasını genç rapçi Ozan ve Bahadır'a albüm yapmaya yatıran Feridun'u neler bekliyor? Feridun, yanlışlıkla bir hırsızlık vakasının baş şüphelileri olan Ozan ve Bahadır'ın masumiyetini ispatlayabilecek mi? Peki geleceğin potansiyel starları gerçekten masum olmayabilir mi? Acıların çocuğu Bilal bu sefer plaza hayatında! Oğlunun dramlarından ve trajedilerinden bir türlü kurtulamayan anne Yeter'i bu sefer neler bekliyor? Şirket, Bilal'in eski bir Türk filmi tadında yaşadığı duyguları ile baş edebilecek mi? Paşa, Burcu'yu etkileyebilmek için önce kardeşinin sevgisini kazanmak istiyor. Küçük kardeş İbrahim ile oyuncakçıya giden Paşa'yı nasıl bir serüven bekliyor? İlk yarıda kırk sayı yiyen basketbol takımı oyuncuları Bilal, Mesut, Fikri, Feridun ve Paşa'nın soyunma odasında neler oluyor? Takım koçu Hayati ve Bilal maça çıkmak istemeyen oyuncuları yeniden gaza getirebilecek mi? Takımın içinde oyuncuların bilmediği neler oluyor? Jale zannettiği kadar anlayışlı bir insan mı? Yakın arkadaşı Çiçek ve eski sevgilisinin beraberliğine ne kadar süre anlayış gösterecek?

        •  Pompeii  'Yabancı Film'
          23:45

          Pompeii 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Paul W.S. Anderson'ın yaptığı, Kit Harington, Emily Browning, Kiefer Sutherland, Carrie-Anne Moss gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Pompeii" Cumartesi gecesi Show TV'de! Milattan sonra 79. Küçük yaşta köle edilen ancak yeteneği ve cesaretiyle gladyatör olan Kelt kökenli Milo (Kit Harington), bir köle tüccarı tarafından satın alınıp Roma'dan Pompeii'ye götürülür. Yolda karşılaştıkları bir kafile, şehrin yöneticisinin kızı Cassia'yı (Emily Browning) taşımaktadır. Burada Milo ve Cassia arasında bir aşk alevlenir. Pompeii'de gladyatör olarak çarpışan Milo, kendini ve aşkını kurtarmak için zamana karşı yarış içine girer. Çünkü Vezüv Yanardağı patlayıp tüm Pompeii kentini lavdan bir tabakayla örtmek üzeredir.

        •  Pompeii  'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Pompeii 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)