Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Tosun Paşa 'Yerli Sinema'
          20:00

          Tosun Paşa 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Adile Naşit, Müjde Ar, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Tosun Paşa" Pazar akşamı Show TV'de! Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı oğullarına isterler ve Daver Bey kızını Seferoğulları'na vermeye karar verir. Hal böyle olunca Tellioğulları da evin uşağı Şaban'ı en sözü geçen paşa olan Tosun Paşa kılığına sokar. Fakat ne yazık ki Şaban Leyla'ya âşık olur ve her şeyi mahveder. Gerçek Tosun Paşa gelince de işler iyice karışır. "Tosun Paşa", 12 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Banker Bilo 'Yerli Sinema'
          21:45

          Banker Bilo 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Şener Şen, İlyas Salman, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1980 yapımı "Banker Bilo" Pazar akşamı Show TV'de! Türk sinemasının klasiklerinden biri olan Banker Bilo, bir dönemin en büyük hareketi olan Almanya'ya göç dalgasını işliyor. Almanya'ya işçi olarak gitmenin hayallerini kuran Bilo ve onun gibi köylü gençler, köylüleri paragöz Maho tarafından toplanan paralarla hayallerindeki ülkeye gidebileceklerini zannederler. Ancak Maho, gençleri bir kamyonete doluşturup İstanbul'a gönderir. Kamyondan indikten sonra İstanbul'da olduklarını fark eden Bilo, intikam peşinde koşacak, kendisine yapılanın karşılığını kat kat fazlasıyla alacaktır. "Banker Bilo", 12 Aralık Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Hababam Sınıfı Güle Güle 'Yerli Sinema'
          23:45

          Hababam Sınıfı Güle Güle 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Savaş Dinçel, Yaprak Özdemiroğlu, Fulya Özcan, Şevket Altuğ, Hüseyin Kutman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1981 yapımı "Hababam Sınıfı Güle Güle" Pazar gecesi Show TV'de! Anadolu'nun doğusunda yetişen bir edebiyatçı olan Mehmet Bülbül, kendini bir anda Özel Çamlıca Lisesi'nde bulur. Doğulu olması sebebiyetiyle öğrenciler tarafından küçük görülen Mehmet Hoca, bu durumu önce olgunlukla karşılar; daha sonraları ise bu durum ağırına gitmeye başlar. Öğrencilerle olan ilişkisini elinden geldiğince iyi seviyede tutmaya çabalayan Mehmet Hoca, bu çocukları etik olarak düzeltmek için elinden geleni yapacaktır. "Hababam Sınıfı Güle Güle", 12 Aralık Pazar gecesi saat 23.45'te Show TV'de!

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)