Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          ÇARESİZ BİR KADININ YÜREK YAKAN HİKAYESİ! Show TV'nin Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği, gerçek hayat hikâyelerini ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa'da bugün; Vildan Hanım'ın mahkumiyeti yüzünden çocuklarından nasıl ayrı düştüğüne tanık olacaksınız. Bir kadının çocuk yaşta başlık parası karşılığında evlendirildiğini ve ayrıldıktan sonra verdiği hayat mücadelesini dinleyeceğiniz bu bölümde, ona taciz eden adamı mecbur kaldığı için nasıl öldürdüğüne, acı olay yüzünden çocuklarının annelerinden ayrı kalışına, darmadağın olan hayatlara ve yıkılmayan önyargılara şahitlik ederken yaşananlar karşısında gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'UN RENKLİ SKEÇLERİYLE KAHKAHA DURMAYACAK! Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Dünyanın en iyi esnafı Mesut, kız istemeye geliyor. Paşa ve ailesi, kızı Çiçek, eşi Elmas, Mesut'un müthiş ikna kabiliyeti karşısında ne yapacak? Önerilen İbrahim damat gerçekten methedildiği kadar iyi olmayabilir mi? Felaketlerin kadını Mehtap'ta sular durulacak mı? "İyiliğin Eli" programına katılan talihsizlikler mıknatısı Mehtap'ın dertlerine derman bulunabilecek mi? Ya Mehtap'ın talihsizlikleri bulaşıcıysa? Bilal'in yeni sevgilisi arkadaş ortamında nasıl karşılanacak? Güzelliği ile göz dolduran Çiçek, Bilal'de ne buldu? İbrahim ve Leman'ı yeni taşındıkları apartmanda nasıl bir hayat bekliyor? Bitmek bilmeyen dedikoduculuklarıyla nam salan Jale ve Mehtap ile komşuluk nasıl olacak? Aşırı sinirli patron İsmail'e şirketin battığını kim anlatabilecek? "İsmail-et" firmasının çalışanları Kudret, Yeter, İbrahim, Fikri, Mustafa şirketin sorunlarını anlatabilecek mi? Bilal, yas sürecindeki kuzeni Hayati'nin aklını çelebilecek mi? Hayati'yi yeni bir eş adayı arayışında neler bekliyor?

        •  Kaçış  'Yabancı Film'
          23:45

          Kaçış 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Paul Haggis'in yaptığı, Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Kaçış" Cumartesi gecesi Show TV'de! Mutlu ve sorunsuz bir evliliğe sahip John ve Lara çiftinin hayatı, Lara'nın bir cinayet soruşturması nedeniyle tutuklanmasından sonra karmakarışık bir hal alır. Suçsuz ve masum olduğunu kanıtlayamayan Lara mahkemece suçlu bulunur ve hüküm giyer. Fakat John tüm kalbiyle eşinin suçsuz olduğuna inanıyordur. Lara'nın hapishanede olduğu zamanlarda John tek oğullarıyla ilgileniyor, aynı zamanda da okulda ders veriyordur. Fakat John'un asıl amacı eşini, işlemediği bir suç yüzünden girdiği hapishaneden çıkarmaktır. Aradan geçen 3 senenin ardından mahkeme Lara'nın suçlu olduğu yönünde karar verir. Her şeyin bittiğini düşünen Lara hayatına son vermeyi düşünürken John da yapılacak tek bir şey kaldığına kanaat getirir; o da Lara'yı hapishaneden kaçırmaktır.

        •  Kaçış  'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Kaçış 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)