Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          06:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:00

          Bu Sabah

        •  Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler
          10:15

          Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

          GEBELİKTE SIK YAŞANAN SORUNLAR VE ÇÖZÜM YOLLARI! Sağlığa dair en doğru bilgilerin aktarıldığı program "Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler" hafta içi her gün Show TV ekranlarında. Dr. Ender Saraç, sağlıklı ve zinde bir yaşama dair aklınıza takılan soruları, alanında uzman konuklarıyla birlikte masaya yatırıyor. Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler'de bugün; Mide ve Bağırsak Hastalıkları Uzmanı Dr. Hakan Güveli mide hastalıklarında ilaçsız tedavi yöntemlerini, mide rahatsızlıklarının bağırsakları nasıl etkilediğini, mide ağrısından ne zaman korkmamız gerektiğini anlatacak. Yüz felci ve nevralji nedir, neden olur, tedavisi nedir? Nevraljinin çeşitleri ve belirtileri nelerdir? Bir nevralji türü olan, halk arasında "delirten hastalık" olarak bilinen "trigeminal nevralji" nedir? Tüm bu soruları ve daha fazlasını Nöroloji Uzmanı Dr. Beyza Çitçi Yalçınkaya canlı yayında yanıtlayacak. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Murat Emanetoğlu ise anne adaylarının gebelikte sık yaşadığı sorunları ve bunların çözüm yollarını aktaracak.

        •  Gelin Evi
          12:15

          Gelin Evi

          GELİN EVİ'NDE KAZANAN KİM OLACAK? Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası! Show TV'nin sevilen programı "Gelin Evi" Aslı Hünel'in sunumuyla hafta içi her gün izleyiciyle buluşuyor. Gelinler, mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye girecek. Final günü rekabet ve heyecan doruklara ulaşacak. Gelin Evi'nin final gününde 26 yaşında, 3 aylık evli Hatice Evrar'ın evine konuk olunacak. Sosyal medyada çeyiz hazırlama videoları çeken ve sunuma çok önem veren gelin Hatice Hanım'ın çeyizleri serilecek, düğün görüntülerine bakılacak. Günün sonunda bir gelin 10 Çeyrek Altın'ın sahibi olacak.

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Aziz 'Dizi'
          20:00

          Aziz 'Dizi'

          Aziz'in hür yaşamak için başlattığı cesur mücadele, şehirde büyük bir uyanışa vesile olur. Efnan'ı o evden alıp götürmek isteyen Aziz, Pierre'in kapısına dayanmıştır. Bu hamle Pierre ile aralarındaki gerilimi amansız bir çıkmaza sokacaktır. Dilruba öğrendiği sırrın yükünü taşımakta zorlanırken Adem, vicdanı ve aşkı arasında bir çıkmazın içine girer. Galip, Mustafa'yı Maksude'den uzak tutmak için onu evlatlarıyla sınar. Ancak bu sınav sadece bu aşkın değil, Aziz ve Adem arasındaki kardeşlik bağının da sınanmasına neden olacaktır.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)