Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          TÜM HAYATINA ASTROLOJİ İLE YÖN VEREN BİR KADININ TRAJİKOMİK HİKAYESİ Show TV'nin Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği, gerçek yaşanmış hikayeleri ekranlara taşıyan programı "Bir Şansım Olsa'da bugün; tüm hayatına astroloji ile yön veren bir kadının trajikomik hikayesini izleyeceksiniz. Evdeki koltuğun yerinden, satın alınacak arabaya kadar her konuda astrolojiye güvenen Elmas Hanım'ın takıntıya dönüşmüş bu ilgisine şahit olacağınız yeni bölümde, ona hayat arkadaşlığı yapmak isteyen eşinin bu takıntı ile nasıl başa çıkmaya çalıştığını izleyeceksiniz. Çocuğunun doğumuna bile astroloji haritasına göre müdahale eden Elmas Hanım'ın artık bu takıntısına dayamayan Tahir Bey'in her şeyi bırakıp yeni bir hayat kurmak için nasıl kaçarcasına uzaklaştığına tanıklık edeceksiniz. Yaşananlar karşısında bazen şaşıracak bazen kahkahalara boğulacaksınız.

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA KAHKAHA TUFANI! Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, 9. sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı yine çok eğlenceli, çok renkli hikayeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Mesut, yatırım tavsiyesi peşinde doğru insanı bulacak mı? Hayati'nin tüm söylediklerini bir yatırım fırsatı olarak yorumlamak ne kadar doğru? Hayati'nin absürt fikirleri ne kadar yapılabilir? İbrahim Üniversitesi'nin sahibi İbrahim, öğrencilerinin velileri tarafından kaçırılıyor! İbrahim, okulda iyi bir eğitim verilmediğine dair sinirli olan velileri sakinleştirebilecek mi? Oyuncu, sanatçı, doktor olması için okula gönderilen gençler neler yapıyor? Pozitif konulardan konuşmak isteyen Mustafa, Burcu ve İsmail, konu sıkıntısı çekiyor! Grup aradıkları neşeli konu başlıklarını nerede bulacak? "Aileler Kapışıyor"da Çekiç ve Tarhanacı ailesinin katıksız durağanlıkları devam ediyor. Sunucu Mesut'un gelen cevaplar karşında her seferinde daha da dayanma güçlüğü çektiği yarışmada bu sefer doğru bir cevap gelecek mi? Evliliklerinin ilk gecesinde İsmail ve Burcu çiftinin mutluluğuna nasıl bir gölge düşecek? İsmail'in katlanılamaz horlamasına karşı Burcu bir çözüm geliştirebilecek mi? Feridun nihayet tüm cesaretini toplayarak sevgilisi Jale'nin sinirli babasının karşısına çıkabilecek mi? Siniriyle meşhur baba Bilal'i sakin bir anında yakalamaya çalışan damat adayı başarıya ulaşacak mı? Fikri, uzaylılar ile kurduğu iletişim ile bir uzaylıya aşık oluyor! Babaannesi Reyhan'ın isteği üzerine evlenip çocuk yapmak isteyen Fikri'nin uzaylılarla kız isteme töreni nasıl geçecek?

        •  Hacker  'Yabancı Film'
          23:45

          Hacker 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Akan Satayev'in yaptığı Callan McAuliffe, Lorraine Nicholson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Hacker" Cumartesi gecesi Show TV'de! Alex Danyliuk (Callan McAuliffe), savaştan kaçan bir göçmendir. Maddi sıkıntılarla boğuşan ailesine bakabilmek için bilgisayar korsanlığı yapmaktadır. Dolandırıcı arkadaşı Sye'nın da yardımıyla yasadışı karaborsa işine girer. Hayatını suç işleyerek ve kimlik hırsızlığı yaparak sürdüren bir bilgisayar korsanına dönüşür. Genç bir hacker olan Kira adlı kız ile Darkweb'te tanışır. İkilinin faaliyetleri, FBI'ın bir numaralı hedefi olan Anonymous organizasyonunun başındaki 'Z'nin dikkatini çeker.

        •  Hacker  'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:45

          Hacker 'Yabancı Film' (Tekrar)

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)