Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        •  Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        •  Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          Show TV'nin ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa" 100. bölümüne yakışan bir hikaye ile ekranlara geliyor. Yeni bölümde hiçbir şeyin tesadüf olmadığına, kaderin er ya da geç kendi yolunu bulduğuna şahit olacaksınız. Ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın sunuculuğunu üstlendiği programın 100. bölümünde; ruhlarını ve kalplerinde yaşattıkları aşkı onlarca yıl genç tutmayı başaran iki insanın yaşadıklarına şahit olacaksınız. İki genç aşığın aile baskıları ile kavuşamayışını, genç bir kadının ve ailesinin yıllarca sakladığı büyük sırrı, dağılan hayatların kalplerde nasıl izler bıraktığını, iki aşığın yarım kalan öyküsünün yarım asır sonra tamamlanışını izleyeceksiniz. Öz anne ve babasını tanımayan bir adamın verdiği mücadeleye, onları bir araya getirmek için yaptığı plana, hiçbir şeyin tesadüf olmadığını herkese kanıtlayışına tanıklık edeceksiniz. Bu sıcacık aşk ve mutlu ailenin geç kavuşma hikayesi yürekleri ısıtacak. Kopan bağların birbirine yeniden tutunduğu, hiç bırakılmaması gereken ellerin nihayet tekrar tutulduğu bir hikaye ile "Bir Şansım Olsa", 26 Aralık Pazar günü yeni bölümüyle saat 13.00'te Show TV'de.

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          14:30

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Şaban Oğlu Şaban 'Yerli Sinema'
          20:00

          Şaban Oğlu Şaban 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Şaban Oğlu Şaban" Pazar akşamı Show TV'de. Şaban Oğlu Şaban, aynı yerde askerlik yapan iki arkadaş Şaban ve Ramazan'ın askerlik esnasında ve sonrasında başlarına gelen rastlantısal olaylara karşı verdikleri tatlı mücadeleye odaklanır. Şaban'ın sakarlıkları yüzünden komutan Hüsamettin defalarca yaralanmış, iyice çileden çıkmıştır. Askerlik bittiğinde, bir gazinoda çalgıcı olarak işe giren ikili, tesadüf eseri bir suçlunun yakalanmasını sağladıklarında Nazır Paşa tarafından gizli polis olarak atanırlar. Nazır Paşa ve ailesini ziyaret ettikleri bir gece, Paşa'nın damadının eski komutanları Hüsamettin çıkmasıyla zor anlar yaşarlar. Fakat sadece bu da değildir! Aynı gece evden çalınan elmas, ortalığı iyiden iyiye karıştırır. Tatlı sakar ikili elması bulabilecek midir?

        •  Bizim Aile 'Yerli Sinema'
          22:15

          Bizim Aile 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ergin Orbey'in yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Bizim Aile" Pazar akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, üç çocuğu ile dul kalmış bir adamdır; eşinin vefatından sonraysa kimseyle evlenmemiş, çocuklarına hem annelik hem babalık yapmıştır. Yaşar Usta ile aynı mahallede yaşayan komşusu Melek Hanım da 3 çocuğu ile zamanında dul kalmış, çocuklarını yetiştirmenin tüm zorluklarına katlanmıştır. Mahalledeki komşu ise Melek ile Yaşar Usta'nın tam birbirlerine göre olduğunu düşünürler. Ne yapar eder çöpçatanlık yaparak bu iki yalnız insanı evlendirirler. Ama birbirleriye yaşamak zorunda kalan 6 kardeş o kadar da hızlı uyum sağlayamayacaktır... "Bizim Aile", 26 Aralık Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Aziz 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Aziz 'Dizi' (Tekrar)

        •  Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Üç Kuruş 'Dizi' (Tekrar)

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)